Hayır neysem o olurum. Ben sinirimi, üzüntümü, mutluluğumu, herşeyimi yansıtırım olduğum gibi yapmacık olmadım olmamda. Üzülen üzülür, sevinmek isteyen sevinir. Düşmez kalkmaz bir Allah. Bugün bana yarın ona. Gülme komşuna gelir başına. Bu söz uzar gider. O beni böyle görsün şöyle görsün diye şekilden şekle giremem.
İnsan biraz da düşmanlarına inat yaşıyor. Niye onları sevindireyim, niye düşeyim de onları güldüreyim diye dimdik görünüyor. Birgün ağlamıştım bir sebebten ötürü, gözler şiş şiş tabi, onun yanında ağlamasam da gözlerimin şişliğinden anladı ağladığımı, gözleriyle gülerek baktı yüzüme. Canı cehenneme. Asla hakkımı helal etmeyeceğim o tilkiye ve o günden sonra dimdik durdum. Hissiz, kalpsiz bir şey oldum. Mutluluğu seçtiğim için de mutluyum, aynı zamanda düşmanlara da inat mutluyum. Hayatım boyunca tiksindim ikiyüzlü, sinsi yaratıklardan. Ve onlara o mutluluğu yaşatmayacağım bir daha. İnadına mutluyum. İnadına. Niye sevindireyim o tilkiyi, sinsileri, melek yüzlü şeytanları? Aslında kötülüğümüzü isteyenler bize daha çok katkı sağlıyor. Onlar sayesinde mutluluğun değerini, kendi değerimizi daha iyi anlıyoruz. Bazen oluyor tam umutsuzluğa kapılmışken kendine gel diyorum kendime. Kendinden gitme diyorum. Çünkü ben bu hayatı mutlu tamamlayacağım. Mutlu olup beni sevenleri mutlu edip, düşmemi isteyen pislikleri de sevindirmeyeceğim, güldürmeyeceğim. Kendime sözümdür
mutsuzsam mutsuzumdur yani birilerine inat diye tam tersi hiç görünmedim.. bu güne kadar ben mutsuzum diye sevineceklerin de canı cehenneme gerçi mutlu olmak nedir bunu pek tanımlayamıyorum o yüzden hep mutsuzum
Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
Hayır, rol yapmam. Hasımlarımın olması bile beni değerli kılıp daha çok mutlu eder zaten. Birinin bana hasım olması, beni beğendiğini, kıskandığını ve benim hayranım olduğunu gösterir. Bu mutluluk vericidir.