Kime sorsam ya da nerede okusam mutluluk için bir sebebi ihtiyaç yok diyorlar. Bana bu birazcık saçma geliyor yani illaki bir sebebi ihtiyaç vardır. Sevmek sevilmek değerli hissetmek çevrende güzel insanların olması sağlığın yerinde olması bunların hepsi bir sebep ve ihtiyaçtır.
Merhaba ; mutlu olmak için bir sebebe ihtiyaç duymam çünkü ben hep neşeli biriyimdir hüznümü saklar sevincimi paylaşırım ama bu tabi beni yıpratan bir konu olduğu için zamanla çok etkilemeye başladı. Akabinde mutluluk her an vardır yeterki en karanlık anlarda ışığı açmayı unutmayın felsefesine uygun davranırım :) bir çiçek bir film bir müzik bile mutlu edebilir insanı yeterki o hissi iste iste ki mutlu olasın :) insanlar nankör acımasız bir insandan mutluluk bekleme hep üzer bunuda buraya not alın 🙄🙈❤️ Soru güzel iyi akşamlar 😎
Gerek yok, gündelik yaşam, görmeyi bilirseniz mutlu olmanızı, yaşadığınızda şükretmenizi sağlayacak küçük anlar sunar size... Parkta otururken ayağınıza sürtünen kedi, gelin gibi çiçeklerle süslenmiş ağaçlar, metroya ilk kez binen ve meraklı sorularıyla annesini bunaltan 4 yaşındaki afacan, metro istasyonunda işi gücü bırakıp 3 dakika dinlenmenizi sağlayan çellist genç...
Sanırım en çok kendi kendime mutlu oluyorum ben, durduk yere, herhangi bir sebebe bağlı olmaksızında mutlu hissettiğim zamanlarım olabiliyor. Tamamen ruh halimle alakalı bir durum bu benim için...