Dinlediğim şarkının nakaratı böyle bir şeyi düşündürdü az önce.
"Korkuyorum cesaretim kayıp Dünya mı zor bünyem mi zayıf Derdime suları katıp katıp İçiyorum..."
Herkesin cesaret edemediği birtakım şeyler vardır diye düşünüyorum. Benimse ilk aklıma gelen şey, hesabımda ne kadar para olduğuna bakmak. 😃 Cesaretim yok o ekranı görmeye, yok yok yok! 😅
Şu an toplumdan izoleyim. Şehirde korktuğumu hissediyorum. Kaçmak için fırsatlar yaratmaya çalışıyorum. Neyden veya kimden korkuyorum, neden korkuyorum bilmiyorum. Şu an bile tuhaf bir his var içimde. 🤷🏻♂️
Hayır, yok. Her konuda yeterince cesaretli olduğumu düşünüyorum. Risk alma konusunda dahi yeterince cesaretliyimdir. Ancak yanlış anlaşılmasın deli cesareti değil bahsettiğim. Mantık çerçevesinde cesaretliyim.
Bu arada dinlediğin şarkı çok sevdiğim bir şarkıdır. Toygar Işıklı'nın en sevdiğim şarkısı. Bir de "Ben Hayatın Mağlubuyum" şarkısını çok severim.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Büyük büyük dedem Apache Mithat’ın dediği gibi ‘ gözümün gördüğü hiçbir şeyden korkmam babba , Allah verdi Allah alır , ezanla başladı sela ile biter ‘ 😂😂😂 Allah su an belamı verse , itiraz etmeye zerre hakkım yok 😁
Geçmişte yaşanmış olumsuzlukların getirdiği kötü sonuçlar sayesinde Bazı şeylerde sorumluluk alırken geçmişte yaşanmışlıkları tekrarlayabileceğini düşünerekten bazı şeyleri geri planda bırakıyorum