Kişilik & Karakter Duygudurum bozukluğunuz var mı? Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Ani ruh hali değişimleriniz ve duygu durum bozukluğunuz var mı? Hızlı bir şekilde Bir tarafınız neşeli iken bir tarafınız karamsar olabiliyor mu?#Edamedakişilikselşeyler ❥︎𝓮𝓭𝓪𝓶𝓮𝓭𝓪❥︎ Duygudurum bozukluğunuz var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Elbette var. Sürekli böyle olmasam daha kötü olurdum bence. En kötü halimle bile eğlenebiliyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yok düzenli olarak duygusuzum 2 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Çok sık yaşadığım bir şey değil. Yani en azından eskisi kadar. 1 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kafama uygun sohbeti hoş eğlenceli bir insan olduktan sonra bir şey olmuyor da arıza böyle gıcık tipler çekilmiyor 1 0 Yorumla
sofistikepalyaço_- Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Eskiden öyleydim yendim sonunda bir kaç sene önce arada kısa süreli oluyordu şimdi tamamen ortadan kalktı 1 2 Yorumla mint__yesili +1 yıl Nasıl yendin? Yorumla sofistikepalyaço_- +1 yıl Bana kendimi iyi hissettiren şeyi en çok keyif aldığım şeyi yaparak Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Oluyor ama durduk yere olmuyor. Bunu yaşatıyorlar. birtakım insanların etkisi sağolsunlar. 1 0 Yorumla
_interstellar Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Bir insanin kendine teshis koymasi dogru degil. Bunu bu konuda egitimli psikiyatrlar yapabilirler. 1 0 Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiç öyle bir durum yaşamadım, genelde neşeli olurum 😄 1 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl duygularım çok hızlı değişmiyor benim.. 1 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Geceleri manik, gündüzleri depresifim. 1 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Son 1 senedir bende oyleyim 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Terazilerin makus talihidir 😅Değişken ruhhali 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl uzun zamn önce vardı atlattım. zor bir durum 1 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ani ruh halimin değiştiği oluyor Zaman Zaman 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sanmıyorum 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. ara sıra canım 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Arada oluyor 1 0 Yorumla
Ecmelovski Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. yoo. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Elbette var. Sürekli böyle olmasam daha kötü olurdum bence. En kötü halimle bile eğlenebiliyorum
Hayır yok düzenli olarak duygusuzum
Çok sık yaşadığım bir şey değil. Yani en azından eskisi kadar.
Kafama uygun sohbeti hoş eğlenceli bir insan olduktan sonra bir şey olmuyor da arıza böyle gıcık tipler çekilmiyor
Eskiden öyleydim yendim sonunda bir kaç sene önce arada kısa süreli oluyordu şimdi tamamen ortadan kalktı
Nasıl yendin?
Bana kendimi iyi hissettiren şeyi en çok keyif aldığım şeyi yaparak
Oluyor ama durduk yere olmuyor. Bunu yaşatıyorlar. birtakım insanların etkisi sağolsunlar.
Bir insanin kendine teshis koymasi dogru degil. Bunu bu konuda egitimli psikiyatrlar yapabilirler.
Hiç öyle bir durum yaşamadım, genelde neşeli olurum 😄
duygularım çok hızlı değişmiyor benim..
Ben de ankastre bozukluğu var
Geceleri manik, gündüzleri depresifim.
Son 1 senedir bende oyleyim
Terazilerin makus talihidir 😅Değişken ruhhali
uzun zamn önce vardı atlattım.
zor bir durum
Aşk ve duygum kalmadı artık
Ani ruh halimin değiştiği oluyor Zaman Zaman
Aşk ve duygum kalmadı
Var evet🤷♀️