Şu yakın zaman da en sevdiğim insanları kaybettim o kadar doluyum ki, mayın tarlasında patlamayı bekler gibiyim tıpkı.. Hiç mi bahtı güzel olmaz bir insanın.
Aslında kaybeden siz değil onlar. Herkes gittiği yerde mutlu olsun. Ama sizin kaldığınız yerde mutlu olmayı öğrenmeniz lazım. Onlar sizden daha kıymetli ve özel değil
Öncelikle başınız sağ olsun. Acılar sürekli aklınızda kalır ama belirli bir zamandan sonra hayatınıza devam etmeniz gerekir. Oğlunuz içinse ayrılma aşamasında olsanız bile güçlü olmanız gerekir.
Orta da bir şeytan yoktur ama bunu unutma sadece iyi niyet ve altın kalp vardır onun için şeytan şu an uzay da bir yerler de yani anla demek istediğimi kral
Edemez kendi kendine kazık atar öyle bir şey yaparsa ve sonra kendi kendine niye suistimal ettim ben bu iyi niyeti der kendi başını yer onun için niyet her zaman sendedir kötülük her zaman karşıdadır bu sebeple kötüyü iyiye çevirecek olan yine sensin yani ne olursa olsun her şey sana döner yeterki kalbin ferah niyetin iyi olsun gerisi boş.
Ruhu biraz daha iyiye çevirmek için düşüncen biraz daha iyiye dönsün alkolü bırak bu seni bira, daha iyi hissettirir. Kafana şimdi bir oyun konsolu aç alkolü bırakıyorum yaz kabul olacak bu iş ve kafan sana alkolü yasaklayıp zararlı şeylerden uzak durmanı sağlayacak. Artık sen de kafaya kazık atamıyacaksın kral...
Sonra sende benden bir iyilik alıp başkasına iyilik yapmaya başlıcaksın kafanı tanıdığın zaman iyilik nereye gidiyor niyet neymiş bunu herkese anlatacaksın...