Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Yani bazı ufak tefek sorunlar oluyor elbette ama genele bakarsak hayatımda her şey aşağı yukarı yolunda ya şükürler olsun.. Dengesizlikler ve iniş çıkışlar muhakkak oluyor ve olacak.. Keyifli geceler..
Hesaplama yapmak diyebilirim. İlk aklıma gelen o. Hesaplamalardan nefret ediyorum, alışveriş yapmaktan da nefret ediyorum. 😂😂 İçine matematiğin girdiği isler uzak dursun diyorum ama mutlaka giriyor. Bir de daha ileriye dönük düşünme konusunda kendimi geliştirmem lazım, sadece bugünün ve yarını düşünmek bile kurtarmıyor şu dönemde.
Her şey yolunda mükemmel bir hayata sahibim evim, işim en iyisi çocuklarım ve daha iyisi beni yargılamayan, sorgulamayan bir sevgilim var bu durumda tüm nimetler için ne kadar şüretsem az gelir ❣️
Kahve de güzel gidiyor evet. Yanında bir de çikolata :) Ben sanal içiciyim, sanalda bol bol yakarım 🚬 sen de sanalda yak, reelde yakma dediğin gibi zararlı
Monotonluğu, rutini. Her gün başka bir şey çıkıyor zamanımdan, sağlığımdan, uykumdan ve paramdan oluyorum. Çok özledim işten çıkasıya direkt eve gitmeyi
Daha yeni atıldın bu işe, sabret her şey düzelir 🙏 ben 5-6 aydır bir işe giriştim ancak bu sürede bile tam anlamıyla düzene soktuğum söylenemez. Sabret :)