Daha dün market sırasındayken gülmemi tutacağım diye kendimi nasıl sıktıysan gözümden yaş geldi ve kendimi marketten atar atmaz patladım.😂😂 Kuzeninle gitmiştim, o ara bir şey söyledi ve aşırı yüksek sesle söyledi, markette bir an sesi yankılandı, duyulmaması daha hayırlı olan bir şeydi.😂 Yani genel olarak en olmadık zamanlarda geliyor zaten o gülme isteğim, tüm mimiklerim birbirine karışıyor sonra suratımda.😂😂
Bir kere dolmuştayım kulaklık kulağımda kuzenlerimle grupta mesajlaşıyorduk. Allah'ım o sıra olay ses kaydına döndü ama yok zaten sessiz gülmesini beceremem kahkaha atamıyorum kendimi sıkmaktan gözlerimden yaş geliyor. Dolmuş şoförü abla bir sıkıntı mı var dedi 😳sanki hıçkıra hıçkıra ağlıyor gibiyim. Cevap vermenin imkanı yok. Kolanya getirdi biri Allah'ım 🤦♀️işte o gün son oldu dışarda kuzenlerimle hiç mesajlaşmadım😂
Lisedeyken Edebiyat hocam bütün sınıfa beğendiğimiz bir skeçi tahtaya çıkıp canlandırma ödevi vermişti. Tahtaya çıkıp oynamaya başladık, repliklerde baya komikti ben de skeçin ortasında kendimi tutamayıp gülmüştüm baya. En utandığım olaylardan biridir.
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Ben zaten gülersem tam gülüyorum.. Her an gülüp güldürme potansiyeline sahibim zaten biliyorsun.. Tabi ki olur olmadık yerlerde de krize girdim ama üzerinde çok da durmadım.. Gayet insani bir olay gülmek sonuç olarak.. Keyifli akşamlar..
Sakarya Fırat dizisi çekiminde tep vardı terörist başı onun sag kolunu canlandırıyordum bi sahnede bi çocuk geçerken düşüp duruyordu sganahsh çok gülme krizine girdim Osman sınav geldi iş yapıyoruz lan burada park mı burası dedi bagırdı bana sahneden çıkardı sonra avbsjs 😃
Yok ama dün arkadaş bir yakınıyla telefon da konuşuyordu birine bir şey olmuş gibi karşı taraf da abartıyor falan dedi arkadaşım da olursa da takdiri ilahi mukadderat dedi o sıra da bi laz arkadaş var bizim lafı neresinden anladıysa artık bana Mukadder kim ula neyi atsun dedi ben de arkadaşıma döndüm sustu seni atıcaz hiltondan dedi başladı herkes gülmeye bu saat 12 olayı gerçek galiba rezil olduk ya 😂
biz akşam bir tv programı izledik. orada komik bir şeyler olmuştu. gece yattık. tam sevişiyoruz ikimizin birden aklına geldi aynı anda gümeye başladık. odaklanma ortam bozuldu kaç kez denesek de başaramadık. yattık uyuduk sevişemedik gülmekten.
Kandil günleri şeytanın beni bir dürtesi geliyor. Abim, babam ve ben üçgeninde abime bakınca patlamalı kahkaha atasım geliyor ama babama bakınca o kahkaha içimde patlasa daha iyi olur diyorum.
Tarih dersinde. Yanımdaki arkadaşımla fısıladarken herkes soru çözüyordu. Sessiz sessiz gülüp gülmemi tutarken Bi an tutamadım kendimi bastım kahkahayı. Hoca bir şey demedi ama muhtemelen kendisine güldüğümü düşünüp sinirlendi.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Evet kasvetli veya duragan ortamlarda bazen oluyor Cenaze de matem yerlernde olmadıgı sürece bence gayet insani bir durum Bunu terbiyesizlik olarak görmüyorm