Evet kesinlikle güvenilir.. Fakat karşımdaki insanın benden gizlediği bir şeyler olduğunu anlarsam ya da hissedersem peşini bırakmam ve acısını mutlaka çıkarırım.. Yoksa ben insanın yüzüne küfür eden biriyim lafımı asla sakınmam.. Karşımdaki insan samimiyetsiz ise dediğim gibi o zaman tavırlarım değişir ve samimiyetsizliğin ne demek olduğunu sil baştan kavramış olur.. Keyifli günler..
Samimi biri olduğumu düşünüyorum. Düşündüğümü söyler, yapmam gerekeni yaparım. Şimdiye dek samimiyetsiz biri olduğumu hissettiren, düşündüren kimse olmadı hayatımda.
Güvenilir. Çünkü duygum neyse onu paylaşırım insanlarla üslubuma dikkat ederek. Eğer birini sevmediğsem o kişi bunu bilir ayıp olmasın diye samimi davranmam
Ben samimiyet nedir bilirim ama karşımdaki samimiyeti bilmiyorsa anlaşmazlık olur. Olanı konuşmak varken, olmayan şeyleri olmuş gibi anlatmak samimiyetsizliktir.
Evet sonuna kadar güvenilebilir bir samimiyetim var. Enerjimin tuttuğu insanlar bunu hissedebiliyor zaten. Tutmayanlarda da muhakkak bi çekememezlik bi fesatlık oluyor.
Ama ben hep olduğum gibiyim sahtelikten uzak bir samimiyete sahibim çok şükür.
Samimiyetimi güvenmeleri için ekstra bir çaba içine girmem. Kendimi kanıtlamak gibi bir amacım hiçbir zaman olmadı. Fakat ben yine de bu enerjiyi fazlası ile yansıtabildiğimiz düşünüyorum. Birazda adamına göre muamele var tabi ki.