Böyle birine ne kadar güvenilir?

Aylar önce bi kere arkadaşımız tarafından karşılaştık bi ortamda baya ilgili davrandı benimde içimden hiç ilgili olmak samimi davranmak gelmedi ama sonradan alıştıkça güldüm konuştum neyse o ara instami kapattim baya bir açmadım açtıktan 1 hafta sonra bana onun en yakin arkadasi istek atti ki normalde kolay kolay istek gelmez az yelir yani ama çocukla da ortagimiz vardi bizim ondam görmüştür diye düşündüm ama profiline girdiğim gibi bu çocuğun fotoğrafları vs onume çıktı baya yakinlar çünkü tek bununla varfi paylaştığı neyse sonrasında tesadüf dedim ama aklima takildi Nisan gjbiolmustu bu olay ben çocuğa 4 gün once istek attim aninda geri döndü sevgilisi oldugunu öğrendim sonra paylaşmışlar beraberken ama nedense hiç samimi sicak gelmediler çocuk pek aşık gibi değildi bilmiyorum ama güzel kızdı ve hikayelerimi görüyor çocuk hemen kiz da görüyor belki bilrkem sifreleri varsa kimim diye ama çok üzüldüm ben kolay kolsy kimseye adim atmam ama denemek istedim böyle oldu ne yapmalıyım ona artik o gozle bakmam mümkün değil nasil önüme bakıcam
Böyle birine ne kadar güvenilir?