OKB beni yavaş yavaş öldürüyor, gücüm kalmadı?

Neredeyse artık 2 yıldır başımda var bu, her şey ilk önce el yıkamalarla başladı 2kez 3kez ve yavaş yavaş hep arttı zaman ilerledikçe daha çok takıntım oluştu dışarı kendimi özgür hissediyordum ama artık dışarıdada normal bir insan gibi değilim sürekli olumsuz düşünceler beni kandıran obsesyonlar, kafamı dağıtacak bir şey yok hep yalnızım ve sadece bunları düşünüyorum neredeyse tüm zaman, evde durmayı sevmiyorum byük bir şehirdeyim ama yalnızda dışarı çıkınca yapıcak bir şeyim yok konuşak bir gerçek bir arkadaşım yok üni falan yapıyorum şu an ama yinede değişen bir şey yok, daralmış nefes alamıyor canı sıkkın sevgilisi olmayan yapıcak bir şey bulamayan biri yazıyor bunları, böyle devam etmek istemiyorum ama kurtulamıyorum da daha geçen yıl tuvaleeten sonra ellerimi 7-8 en az yıkıyordum şu an farklı 2-3 falan bazen 10da oluyor ne olduğuna bağlı ha süreklide el yıkamıyorum evden çıkıp markete falan gidiyorum geziyorum uyumaya yatmadan önce gece yıkıyorum ellerimi ve sonraki gün her şey yine ve yine yapıyorum psikoloğa gittim geçen yıl 1 kez yardımcı oldu 1ay her şey çok iyiydi sonra yine her şey kötüye bağladı bu yıldan yakın zaman önce 2 kez gittim ama bir fark olmadı çünkü çok fazla ilerledi, nereden nasıl bir yardım alayım bilmiyorum her şey bana bağlı her şeyin çok iyi farkındayım ne yaptığımın ama engel olamıyorum.
OKB beni yavaş yavaş öldürüyor, gücüm kalmadı?