Kişilik & Karakter En "absürt" neyinizi kaybettiniz? _MütefekkirSeyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En "absürt" neyinizi kaybettiniz?#Vesselam Güncellemeler+1 yıl Buna niye bu kadar güldüm 😄😄😄 En "absürt" neyinizi kaybettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Rıfat84 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dinimi kaybettim sldmlsmsk şaka tabiki, kaybettiğim en garip şey bilgisayarım diz üstü değil böyle büyük olanlarından masa üstü 2 2 Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl O nasıl oldu 😄😄 Yorumla Rıfat84 +1 yıl Dinimi kaybetmemi soruyosan onu hiç anlatmıyım, masa üstü taşınırken kayboldu yıllar sonra eski eşyaları kurcalarken buldum ama her parçası farklı bi yerden çıktı Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Düşündüm de bulamadım bir şey, aklımı kaybetmiş olabilirim😀 1 0 Yorumla
Wolf-Pack Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Arif beye söyleyin hanımı komşuya götürmüş getirmeyi unutmuş 1 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İmanımı kaybettim mübarek 👳 0 2 Yorumla _MütefekkirSeyyah +1 yıl Ne diyelim Allah hidayet versin Yorumla Demonist34 +1 yıl Allah razı olsun mübarek 👳 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dinimi kaybettim sldmlsmsk şaka tabiki, kaybettiğim en garip şey bilgisayarım diz üstü değil böyle büyük olanlarından masa üstü
O nasıl oldu 😄😄
Dinimi kaybetmemi soruyosan onu hiç anlatmıyım, masa üstü taşınırken kayboldu yıllar sonra eski eşyaları kurcalarken buldum ama her parçası farklı bi yerden çıktı
Düşündüm de bulamadım bir şey, aklımı kaybetmiş olabilirim😀
Arif beye söyleyin hanımı komşuya götürmüş getirmeyi unutmuş
İmanımı kaybettim mübarek 👳
Ne diyelim Allah hidayet versin
Allah razı olsun mübarek 👳