Kaybediyorum... Kaybediyormuşum bendeki senleri her sokak başında , Yürürken hüznümüzden geriye bir iz kalıyormuş sokak aralarında , Bizi izlerimizden tanıyanlar olmuş, Sen... ki sendin! bu zemher-i ahrazlıkta bir başına kalan, Ufukta bir fırtınanın uğultusu var, Ruhumda yankılanan, onun kendi gürültüsü... Kim bilir? Kaç gemi sağ salim yanaşır fenersiz limanlarına, Dehlizlerden geçerken ben muhrip bir tekneyle, Hangi girdaba yakalanacağım.. Dümeni çevirirken hangi buz dağına çarpacağım bilmiyorum...
Kontrolü kaybetmemin ne önemi var? Batıyoruz hep birlikte, Hayallerimiz... Acılarımız... Yaşayamadıklarımız ile beraber.
İnsan, kaybettiklerinin çoğunu ne yazık ki fark ettiğinde artık çok geç olur...
En acısı da aklı başındayken kaybettikleridir. Çünkü insan, delirmeden de aklını yitirebilir; yavaş yavaş, sessizce...
Bir sabah uyanır ve eskiden içini titreten şeylerin artık hiçbir anlamı kalmamıştır , her şey donuklaşmıştır😔😪. Güler ama içi boş, konuşur ama kendine bile dokunamaz. Farkında değildir belki ama çoktan kendinden eksilmiştir.. Asıl kayıp da budur zaten: İnsan aklını değil, ruhunu kaybettiğinde kimse fark etmezzz..
Üst komşumda var iki Sonic arada indiriyorlar ne var ne yok geliyor sesleri. Anneleri şikayet ediyor özellikle kızından çok dertli. Dün dışarıda kar oynarken seslerini duydum annesine bağırıyordu mutfakta. Ben de ona bağırdım aşadan annene bağırma doğru düzgün konuş diye 😂
Kıstı sesini ilkden sonradan gene yükseltmeye başladı. Bak hâlâ bağırıyor dedim tekrar 😂 Tanıyorum hepsini de severler beni. İyi kadındır annesi beni sürekli oturmaya çağırıp darlaması dışında ahaha
Yorucu ama keyifli 🤩 Kuzey kutup dairesinde yürüyor gibi hissettim ahaha Penguen ailesi gibi tek sıra halinde. En önde hangi penguen vardı bil bakalım 🤣
50cm'i geçti şu an kar. 70cm olan kendi rekorunu kırabilecek mi bakalım 🤩 Yani onun boyu kadar kar var. Bir de sert rüzgar esince o yavru penguenler gibi titriyordu yine de oynamaya devam etmek istiyor ehehe Tam o sırada babam aradı. Ben ne zaman extreme işler peşinde olsam hissediyor adam 😂 Açmadım tabi ankastresi tutmasın diye nihaha
Ooo bol bol yağsın kıtlık olmasın ( dışarda kalanlarada allah rahmet eylesin ) onlarda kendilerine barınacak bir yer bulurlar umarım..
Bence kırar ya sizin oralar çok kar alır rakım yüksekse.. bingölde yaşadığım zaman eski telefon direkleri kayboluyordu o derece kar yağıyordu dağlara 🙏 tabiki şehir merkezinede her seferinde ne kadar kar yağar bilemicim orada rakım daha düşük galiba çok tutmuyordu ekipler temizlemeseydi eminim ordada 1 metre tutardı..
Ankastre mi ehehh Ne kadınsın be kuzen 🙏🙏🙏 Birer sıcak kahve ver ya da sıcak çikolata.. şimdi isimleri değişmiş gerci kahve ve sıcak cıkolatanın ehherh
Birşeyleri kayıp olarak değil bizi biz yapan yeni parçalar olarak görmeliyiz her kayıp bir getiridir Her son yeni bir başlangıçtır Düşünce yapınız biraz da olumlu olsun abi bu ne
En son kontrol hissimi kaybettim diyebilirim, senin anlattıklarına çok benzer bir dönemde… 🌊 Metninde o kadar yoğun bir kayıp duygusu var ki, aslında en çok kendini kaybetmekten korktuğun belli. İyi haber şu: Fenersiz limanlar da zamanla gözü karartıp yola devam eden kaptanları seçer. 🚢💙
eveet cok yogunum giremiyorum sıkıldıkça bir bakiyorum eski nesesi yok bu sitenin de eski üyeler lazım bize : ) eveeet sağlık çok önemli ben baya bir aksattim...