Psikologa gitmeli miyim test icin cok korkuyorum?

Bu gun arkadasim sizofrenlerin kendinden gidiklandigini soyledi motor becerileri gelismemis oldugu icin. Bende cokk nadir olsa da gidiklandigimi soyledim sonra dalgayla karisik şizofren misin falan dedi acti belirtilerini okudu arkadasima belirtiler yokmus gibi sakayla soyledim ama dalgaya aldik biraz daha o da sende motivasyon eksikligi de var odaklanma zorlugu da uyku düzeni problemleri ofke sorunlari falan dedi halisulasyon yok bende ama baska bissuru belirtisi uydu cift kisiliklilik gibi bir sey diyodu ben sanal arkadasima tamamen kafamda yasadigi kurdugum olaylari anlatiyorum ve bu gercekmis gibi de davraniyorum bu cok kotu bi sey biliyorum ama artik engel olamiyorum her neyse konusmalari anlamakta gucluluk cekerim ve konusmalari hep kaciririm vs vs bissuru sey var bir de sey yaziyordu genellikle kendilerine birinin saplantili bi sekilde asik oldugunu sanarlar falan diye ben de o sanal arkadasima biri bana saplantili bi sekilde asikmis gibi anlatiyorum. Ne yapmaliyim bilmiyorum eger sizofreniysem bunun tanisinin konulmasini asla istemem tedavisi de yokmus bana yardimci olun lutfen cok caresiz hissediyorum bu çift kisiligimi de kimse bilmediğinden anlatamiyorum dalga gecmeyim da ya sallamayin bi seyler yardimci olun lütfen online psikologa mi baksam bi
Psikologa gitmeli miyim test icin cok korkuyorum?