Hayır ben bu konuya katılmıyorum. Misal ben özgüven yüksek bir insanım ve her konuda kendime de güveniyorum. Fakat bu benim sevdiğim insanı kıskanmamam gerektiğini göstermiyor. Seven insan her zaman kıskanır bence.
Bence iki çeşit kıskançlık var. 1. özgüven eksikliğinden kaynaklı fazla ve gereksiz kısıtlayıcı tavır sergileyen şey 2. Çok sevdiği için fazla sahiplenme iç güdüsü yaşayanlar
Bende pek kiskanmiyorum karşımdakine güvendiğim için bence
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
He aynen kanka, sevgilin başkasıyla yakınlaşsın sen de onu kıskandığın için özgüvensiz ol. Zaten güvenmediğiniz biriyle sevgili oluyorsunuz ya sonra hani aldatıyor falan ha? Sonra da yalancının alasıymış oluyor ama siz anlamamış oluyorsunuz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kıskançlık değil, kısıtlamak öz güvensiz olmaktan kaynaklanıyor. Kıskanmak sevginin getirdiği bir şeydir.
Evet öz güveni düşük olanlar ya da karşısında kine güvenmeyenler kıskanır
Hayır ben bu konuya katılmıyorum. Misal ben özgüven yüksek bir insanım ve her konuda kendime de güveniyorum. Fakat bu benim sevdiğim insanı kıskanmamam gerektiğini göstermiyor. Seven insan her zaman kıskanır bence.
Sen öyle söylüyorsan ben ikna oldum fkfkg
Bence iki çeşit kıskançlık var.
1. özgüven eksikliğinden kaynaklı fazla ve gereksiz kısıtlayıcı tavır sergileyen şey
2. Çok sevdiği için fazla sahiplenme iç güdüsü yaşayanlar
Ben karşımda ki insana karşı güvensizlik yaşamam. Onun etrafında ki kişilere karşı yaşarım ancak.
Kimi zaman özgüven sorunu kimi zaman karşındakine olan güvensizlik.
Kıskanmak kesinlikle kişinin kendindeki bir eksikliğin tezahürüdür.
Bence de öyle. 👍
Bence hayır kıskançlık sevgiyle alakalıdır güzel veya çirkin farketmez seviyosam 'İNSAN'ca kıskanırım
Ben kimseyi kıskanmıyorum bu domuz olduğum anlamına gelmez ama kendi şahsi kanaatim cidden değer verip benimsediğim birini kıskanırım
Hayır öyle old düşünmüyorum paylaşmayı sevmiyorum ben
Bildiğim kadarıyla evet ve cesur olmamaktan da olabilir
Kıskançlık sadece özgüvensizlikle bağdaştırılamaz. ya da kıskançlık yaşayanları özgüvesiz demek yanlıştır. Nr yani godddddoş mu olalım.
Bı etkisi olduğu kesin lakin her kıskançlık buna baglanamaz
Bende pek kiskanmiyorum karşımdakine güvendiğim için bence
He aynen kanka, sevgilin başkasıyla yakınlaşsın sen de onu kıskandığın için özgüvensiz ol. Zaten güvenmediğiniz biriyle sevgili oluyorsunuz ya sonra hani aldatıyor falan ha? Sonra da yalancının alasıymış oluyor ama siz anlamamış oluyorsunuz.
Öz güven eksikliği
Karşı tarafa güvenmemekten
Evet aşırı fazlası
Evet
Olmak