- Dost olur arkadaşlık olur , siz dostunuzun düşmanı ile arkadaş veya dost olur musunuz

Olamayız o zor bir kere.
En fazla düşman olmasak da sadece nötr duygusuz kalabiliriz.
Evet tepkisiz kalmak daha mantıklı 🤔
🎈🎈
Benim düşmanım dostumunda düşmanı olmalı olmuyorsa dost değilmişiz demektir
Öyle mi oluyor
Sence nasıl senin en yakın arkadasın seni sevmeyen kötüluğunu duşunen biriyle arkadaşlık yapsa gözunün onunde banane mi dersin o kadar geniş biriysen normal karsılarsın ama ben oyle genisliklere gelemem her seye saygı da duymam
Arkadaşımı iki yakasındar tutar o bizim düşmanımız derim 😌 yani dostum dediğim bi arkadaşım var bi kız önce benimle sonra onunla çıkmıştı birbirimizi tanıdığımızı bilmiyordu biz onun bindiği otobüse beraber binip onu g… etmiştik 🤪😂 o geldi aklıma 🙄 neden anlattıysam 🤷🏻♀️
burada arkadaşının suçu yok ki
Suçu yok tabi.. hatta sorun olursa bitireyim demişti.. oğlum canım mısın ben zaten hoşlanmıyordum kurtuldum demiştim 😂
Hoslanmadigin biriyle sevgili olursan oda aldatir tabi
Ne aldatması 😂 aldatma yok ben sevgili olmak istememiştim.. 😂
kız hem seninle hem arkadaşjnla sevgili olmuş bu ne oluyor
Ben bitirdikten bi süre sonra arkadaşımla oldu.. sırf elde ettiğini düşünsün diye teklifini kabul edip sonra ayrılmıştım yani ruh hastası insanlara istediğini verince kazandığını sanıyor 😂
Sende hatalıymıssin oda
🙄🙄 öyle mi oluyor 🫢
E kız senden hoslanmıs kabul edip ayrilmissin yani sacma bastan umut vermemeliydin ve sevmedigin biriyle niye sevgili oldun oda yanlıs kızda da suc var
🤷🏻♀️ İyi yapmışım iyi
Cevap
1Cevap
Benim sorunum yoksa fark etmez
👍
Dostum yaşar düşmanım ölür:)
Kimsesiz Yaşara saygılar :)
Olric 😂
Efendim
Saygılar 🎩 😇
Dostumun düşmanıyla dost olmam. Ama bana bir yanlışı olmadıysa düşman da olmam. O kadar da taraflı bir bakış açım yok. Sadece mesafeli olurum.
Evet olabilir aslında 🤔 mesela kardeşimin arkadaşları var uzun zamandır konuşmuyorlar yani araları yok.. ama bana karşı saygısızlıkları yok nerede görsek selamlaşıyoruz.. en son araçla yolda kalmıştım o görmüştü 😂
Neden düşman oldukları önemli, onun dışında kiminle iletişim kuracağıma sadece ben karar veririm.
Güzel bir bakış açısı ☺️
Aman yesinler birbirlerini banane , hıc uğraşamam 😌
Nick ‘inle olan uyumun 😇😂
Dikkat etmedim desem inanır mısın 🤭
İnanmam 🙄😂inanayım mı 🙄
Iyi sen bilirsin , seni inandırmaya mi uğraşıcam birde 😌
Aşk olsun 😒
Dostumuzun düşmanı bizimde düşmanımızdır.
Ne güzel 😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar