Hiç iyi değilim de..
Allah rızası için dalga amaçlı yorum ve goy goy yapmayın.
Mesele ciddi..
Allah rızası için dalga amaçlı yorum ve goy goy yapmayın.
Mesele ciddi..
😞😞
Ya hayatta üzgün günlerimiz de olur elbette. Düşünsene her şey toz pembe güzel ileriliyor bir süre sonra anlamı kalmaz hayatın. Mesela fikrimce hayatımıza anlam katan daha heyecanlı hale getiren çektiğimiz zorluklarımız üzüldüklerimiz sıkıntılarımız. Hiç kimse mutlu değil ister en kötü hayata sahip biri olsun ister en zengin ünlü biri. Yani mutlu olmak kenardan yapılacak eylem değildir düşüncelerimizi değişirsek olabiliriz tabi ki. Sadece üzüldüklerimizi sevdiklerimizi he rçeyi kabul edip sevmeye başlamalıyız. İnan bana bu günlerin olmasa hayatın düm düz sıkıcı geçerdi. Kabul et sevmeye başla çünki böyle üzgün olduğumuz günler her kesin hayatında her zaman olacak. Sana da güzel günler dilerim kendine çok iyi bak ve iyi olmaya çalış :)) 💫
Ne oldu bilmiyorum. Ama hayat devam ediyor. Tabiki üzen ve yıkan şeyler olur, olacaktır. Eğer ki bunlar bir kişi ya da kişiler yüzünden ise bırak onları ve geride bırak sen bildiğin yolda yürümeye devam et. Bu süreçte kendini dinle ve iyi gelecek şeyler yap kendine. Nelerden hoşlanırsan onları yap, ailen yakınında ise ve aranız da iyiyse onlarla vakit geçir. Yürü, koş, sinirini stresini kitaplara ver. Sen çok değerlisin kim ne yaparsa yapsın, yanlışı yapmış olurlar. Sen iyi olmaya bak
Rica ederim dikkat et kendine iyi ol
Eig için teşekkür ederim
gücüne inan gücün yoksa açsındır, dürümler benden topram.
Değmezki...
Şu hayatta kimse için üzülmeye değmez.
Hele de evinin kapısını kapattıktan sonra dışarıda kalanlar için hiç.
Düşünsene şu anda hastanede son günlerini yaşıyan, acı çeken insanları.
Ya da en yakını bugün kaybeden insanları.
Eğer canını sıktığın şey bunlardan biri değilse boş ver gitsin.
Cevap
47Cevap
Umarım iyi olursunuz..
Aklınızı bir mezarlığa çevirin.
iyi gelecek birşeyler.
Bazı durumlarda hiçbir şey iyi gelmez. O zamanlarda üzüntünün de tadını çıkarmak gerek bence. ‘Şunu yap, iyi gelir. Bunu yap, iyi gelir’ demek oyalan demektir. Yasını tutacaksın, ağlayacaksın, üzüleceksin, içine çekileceksin, bol bol düşüneceksin, iç çekeceksin, içeceksin, vesaire vesaire sonra kendiliğinden iyileşmeye başlayacaksın.
Merhaba @27esmerim ,
Tevrat’tan bir söz.. Doğru kişinin ağzı yaşam pınarıdır, kötülerse zorbalıklarını sözle gizlerler. (Süleyman'ın Özdeyişleri, 10:11)
Ben senin iyi bir insan olduğuna inanıyorum. Kalbin acı hissetmez hissettiğin yanılgıdır. O yüzden hislerini kaybetme. Tanrının ışığı eksik olmasın üzerinden.
Şu an her ne durumun vaziyetin içindesin bilmiyorum ama bunun geçici olduğunu unutma iyi düşün iyi olsun mottomuz bu hiç bir şey için tatlı canını sıkmaya değmez hayat kısa
Rica ederim :)
Başlığı görünce eğlencesine sandım sen neşeliydin kendini su üstündeki yaprak gibi düşün zamana bırak bazen çare beklemek başına çok sarsıcı olaylar gelmiş biri olarak yaşadım ve söylüyorum zaman hepsini örtecek yeterki yanlış olanı yapma çokca dua et gerçekten ferahlarsın
Gözlerini kapat, hiç bir şey düşünme, 3 kere derin nefes al ver ve gözlerini aç. En sevdiğim meditasyondur. Yaşamın kıymetli, sen değerlisin. Unutma bu hayatta bir kerecik yaşıyorsun 😉
Güzelsin desem moralin düzelir mi şaka yaptım alınma yorumlarda okudum nedenini boş ver takma kafana şöyle düşün madem senin arkandan iş çeviriyorlar o zaman sen onlardan bir adım öndesin bu da senin iyi olduğun anlamında bizlerde karşılaşıyoruz böyle sorunlarla ama önce Allah'a güveniyorum sonra kendime haklı olan her zaman kazanır bu böyle şimdi yap kahveni bak keyfine Allah'a emanet ol
Varlığını düşün bedavaya var olmuşuz.. Kendinden daha yoklukta olanlar aç bak, haline şükret, geleceği düşün, düşlere dal, umutlu ol. Moralini de bozma 🍀
Ben de kötü bir şey zannettim.
Boş ver iş çevirenleri, ben seni biliyorum... Değmez hiç kimseye...
Güzel bir kahvenin gücü pek çok yarayı sarmaya yeter.. Denemelisin. Yanina çikolatan da varsaa.. Birkaç bölüm de Leyla ile Mecnun açıyorsun.. Hayata kısa bir mola.
Rica ederimm. Problem ne bilmiyorum ama herşeyin geçici olduğunu unutmamak lazım..
Şarkıdaki sözler senin olsun
https://www.youtube.com/embed/AP0YgOfsueoBebeğim video açılmıyor 🥰
Ezginin günlüğü hişt
Hayatta acı günler olur elbette ama önemli olan o acı günlerden cıkabilmektir seninde bu güçlükte bir kadın olduğunu düşünüyorum esmer
İnsana iyi gelecek tek şey kendidir aslında. Hayat öyle veya böyle beni yaşayacaksın diyor. Ya üzülerek, ya da keyifle. Seçim bize kalıyor.
Gerçek şu ki herkes birgün seni üzecek. Yapman gereken tek şey çektiğin acıya değecek birini bulmak.
Seni üzen her neyse zamanla hafifleyecek. Ve zamanla unutacaksın. Merak etme
Sen güçlü bir kadınsın herseyin üstesinden gelirsin takma kafaya 🌸
Çok geçmiş olsun acaba ne oldu ne üzdü yordu seni bu kadar ya da kim?
Her şey düzelir ve yoluna girer biran önce inşallah
Çok sarıldın hepsi kardeş gibi gün gelecek hepsi kalleş gibi fazla takma milleti
Hıç iyi diğilim derken moralinmi bozuk haksizlik yorgunluk gubi bir şeymi? Ona göre söyleyim
Bugün ilk sorduğun soruya verdiğim cevaptan sonra bu soruyu daha iyi anladım. Bence duyduklarını veya gördüklerini hazmetme konusunda süreç biraz uzaya bilir. Hayal kırıklığı , nefret veya karşı tarafa kızma olayını belili bir süre yoğun yaşacaksın. Ama daha sonra emin ol , ilerleyen zamanlarda bir prazitten daha kurtuldum diye kendini hafiflemiş hissedeceksin. Oradan konuşmak kolay diyeceksin şimdi , ama boş ver önmeli olan sensin ha 1 eksik ha 1 fazla takma
Konunun ne olduğunu bilmediğimiz için ne iyi gelir ne gelmez bilemeyiz ki😳
Eee git döv. Çok iyi gelir
Selam,
Hayırdır neyiniz var?
Değmez üzmeyin tatlı canınızı...
Dertleşmek isterseniz her zaman... Tamam?
İyi geceler
..
Rica ederim de bisey yapmadım teşekkür e gerek yoktu :S
Sadece gerçekleri yazdım o kadar 🤔
Belki, imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlastiran insanlardır. Kolayı zor zoru kolay eden kişilerdir, inanmak önemlidir!
Kime kalmış mal mülk dünya geçer gider fani dünya!
Allah her zaman yanındadır kardeşim için daraldığı zaman el aç bir dua et hiçbir şeyin kalmaz Allah'ın izniyle
her şey olacağına varır da sen gönlünü ferah tut ki iyi olsun
Dünyada büyük olan hiçbir şey, büyük olan insanlar olmadan elde edilemez ve insanlar yalnız öyle olmaya karar verdikleri zaman, büyük olurlar.
Ne oldu ya neyin var nasılsın şimdi eğer bir başkası için üzülüyorsan yazık etme kendine
Üzülme gökyüzünü seyret iyi gelir
Kişisel gelişim kitapları felsefe psikoloji Kitaplarını turuz sitesinden PDF indir
Meseleyi ciddiye alan senin algıların ve düşüncelerin. Aslında ne sen varsın nede o mesele.
En uzun, en çaresiz geceni düşün. Sabah olmadı mı? Yine olur.
Melonkolikliği bırakıp hemen önüne bakman
Gratiste indirim varmış
Hayret bir bayanın ilgisini çekmediğini duydum
18 saat geçmiş inşallah şimdi iyisindir
Hayırdır inşallah 🤔 Lunaparka git, acayip stres atılıyor, çok iyi gelir 😄 bak ciddi anlamda söylüyorum
Sen değerlisin ablacım
Rica ederim ablacım...
Son bir tavsiye aklında bulunsun.
Yaşadığın hayat sana armağan bunu güzelleştirmekte sizin elinizde kötüleştirmekte yine sizin elinizde.
Bu iyi gelecek şey sorunla paraleldir sorun ne
21. Yy in geleneksel sorunu değil mi ama bu. Kimin kendinden başka kimsesi var ki. İnsan en çokta kendine güveniyor ama o insanlar yüzünden en çokta kendinden ödün veriyor. Üzme be kendini boş ver. Hayat kısa acilen yaşamayı öğrenmemiz lazım ben kendim için öyle düşünüyorum..
Hemşerim bana yazabilirsin.
Rica ederim ne demek, ne zaman istersen.
Hiçbir şey için yüreğini yormaya değmez..
dua et çok rahatlatıyor
Yapabileceğimiz bişi var mı? Sorun ne?
Neyin var dicem aşk mevzuları gibi
Tutmamış tüh.
Ne peki
Umudunu kaybetme, sabret allah var gam yok.
Seni dinleyecek sağlam bir insan
Allah yar ve yardımcın olsun hocam
sana ne olur femomen olmuşsun arı gibi sokarsın sen
Üzüldüğüne değecekse üzül, Değmeyecekse üzülme
Hayat herşeye rağmen yaşamaya değer.
Şarap mangal deniz gezmeleri muzik
Nohut dürüm
Katmer
Sadece 19.90
Türkiye 40 sene sonra düzelecek.
Allah seni başimizdan eksik etmesin 🙏💗🌹
Sorunun nedir
Yürüyüşe çık
her zor iki kolayın arasındadır, bekle ve gör
Takma ölümlü dünya
Ne olmuyor
Ama bunun bilincinde olmalısın çok takıntı yaparsan senin zararına elinden geldikçe takmamayla odaklan sürekli.
Allah şifa versin...
Sen çok değerlisin..
Bana da diyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?