En son 7-8 yıl öncesinde yaşamıştım böyle bir durumu. Yanıma oda arkadaşı olarak alıp getirdiğim yılansu, benimle dertleşiyor gibi görünüp bahsettiğim sorunlarımı herkese anlatıyormuş. Bir de sherlock holmes sanki telefonumu falan karıştırırmış şarjdayken. Bak düşününce yine nefret geldi bana. Yüzsüzler ama her şeyi önüne getiriyorsun hiç utanmıyorlar.. evlerden ırak böylesi
Allah korusun yaşamadım ama yaşayana şahit oldum. Ne kadar üstü kapalı isim vermeden anlatsada sırrın sahibini rahatsız etti bu durum. maalesef ki kavganın adabı bile artık bu denli iğrenç ve ucuz durumlara düşmekte.
Evet bir arkadaşıma anlatmıştım sonra onu ısıtıp ısıtıp yüzüme vuruyordu önyargılarıyla yaklaştığı için. Sonra ben ona yol vermiştim şu an bile mesela tüm hikayelerimi beğenir durur. Yanındayım der oralı olmam bile..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla hele böyle bir şey yapsınlar onları yaptıklarına pişman ederim ki çok yaptım o yüzden herkes ile sır paylaşılmaz paylaştığım insanı da kapalı üstü tehtid ederim 😂😊😅
arkadaşlarımı dikkatli seçerim emin değilsem yüz vermem zaten versem de şimdiye kadar hiçkimseye sırrımı söylemedim biraz fazla güven sıkıntım var galiba
Tahtımı korumak için mecbur birkaç boyun vuracağım. Hangi can benim saltanatımdan daha değerli. Vatanın bekası için kardeş katli vacip değil miydi? Sulatanım/prensesim siz söyleyin.