getirdikleri mi?

Hayatın amacı başkadır. Ne getiri ne götürü. Hayat imtihandır. Baştan sona. Bir yerde birşeyler getirdiğini bir yerde birşeyler götürdüğünü düşündürür halbuki baştan sona imtihandır. Hiç birşeyken birşeyler olarak hayata geliriz. Buğday misali eğiliriz, değirmenlerde öğütülme gibi öğütülürüz mayalanırız ateşlere atılırız sonuçta ya yanarız ya da ekmek misali olgunluğa erişiriz sonrasında ise gerçek yerimize gideriz. Hayattan en kötü durumda gelsek bile hiçlikten iyidir hiç olmadığımız için sevişmeliyiz. Hayatta bizim olan hiç bir şey yok getiriside yok götürüsüde yok. Bu bağlamda ele alırsak. Ama yok diğer taraftan ele alırsak hep götürdüğünü düşünürüz halbuki hiç bir şey gerçek manada bizim değil. Gençlik bile
Hayat bu getirecekleri olacak götürecekleri olacak sarı tozlu sayfalar arasında kaybolan anılar vs vs hepsi olacak bu bir süreç ne her zaman iyi ne her zaman kötü olacak önemli olan tek şey devam edebilmek ve son güne kadar vaz geçmemek
Cevap
25Cevap
Hayatın getirisi çok fazla, ömrümüzü tamamlamak için detaylı şekilde donatılmış bir dünya var ortada..
Yaşanmışlık ile ilgili bir durum bu. Benim açımdan bol götürülü, az getirili bir hayattı yaşadığım
Götürüsü özellikle duygularımı
Herkese eşit davranmıyor kimisinden çok fazla alıyor çok fazla veriyor kimisinden de tersine
❥ఌ
Bize verdiklerinin. Kıymetini bilip o şekilde değerlendirmek gerek
Götürdüklerininde avantajlı tarafından bakıp aynı şekilde değerlendirmek gerek
Bu kişiye göre değişen bir durum. Aslında bazılarına oldukça bonkör davranırken, bazılarından alabildiği kadar alıyor. Ben bunu birazda insanın kaderine bağlıyorum.
Senin hayata ne verdiğine bağlı bence.. bir fidan misalidir hayat.. zamanında ve doğru şekilde sular bakarsan sana güzel meyve verir.. getirisi de budur.. ama aksi olursa da goturusu olur..
Doğru zaman doğru yer doğru yaşam doğru insanlar.. bu sana bağlı arkadaşım
Hayıtın getirisi fazla. Ancak şu sıralar götürüsü daha da kat kat fazlalaştı.
Bundan sonr umurumda değil giden gitsin kalan sağlar benimdir diyerek yola devam etmekteyim. Ne üzülürüm ne de kahrolurum. Ben yine hayatıma bakar benimle olanlardan memnuniyetle sevinir mutlu olurum. Gelenlere de hoş geldin der baştacı yaparım. Hayat kısa kuşlar uçuyor hahahaha
Son 5 yıldır özellikle sadece götürüyor. Eskiden getirisinden fazla götürüyordu şimdi getiri kalmadı.
Hayat getirir, zaman götürür. Bize düşen zamana teslim olmamaktır.
Hayatın getirisi daha fazla.
Benden gitmesi için sahip olmam gerekiyor. Sahip olduğum bazı şeyler yok olup gitse de hâlâ birçok şeye sahibim. Mantıken getirisi.
Bir getirisi oluyorsa bir götürüsü mutlaka olur sonuç olarak döner dolaşır başlangıç noktasına yani 0 a ulaşırız.
Götürdükleri elbet. Bir sevap işliyorsak bin günaha giriyoruz Allah affetsin.
Ah bir bilsemHayat yarisi su dolu bardak gibi benm için polyanaci oldugumda aa bak yarisi dolu diyorum Karamsar oldugumda bu su kime yetecek yaa diyorumO nedenle bilmiyorum ki getirisi mi fazla götürüsu mu
Götürüsü daha fazla her olayda biraz daha yipranirsin çünkü
Benim getiriler ve götürüler genelde uç kısımlarda oluyor kendi çapımda.
Hayatın işi bu zaten..
Getir-götür..
Götürdüklerinin yeri dolmasaydı yaşanmazdı zaten..
Ben bu konuyu kader e bağlamıyorum KADER GAYRETE AŞIKTIR gayret edene de hayatın getirisi daha fazla oluyor defalarca dibi görmüş bir adam olarak söylüyorum
Birgün hayatın hayatı sonsuza dek götüreceği gerçeği getirisi ne olursa olsun götürdüğü daha fazladır..
Benden götürdğü ne varsa son 1,5 yılda iade etti sağolsun
Canım bana 10 getiriyor ama 90 götürüyor bu hayat 😥
Bir şeyin getirisi fazla olsa hep iyiye gitmesi lazım yani hep gençleşmeliyiz ama götürüsü fazla olacak ki ölebilelim değil mi
daima bir denge vardır, her hesap günü geldiğinde kapanır :)
Götürdükleri önemli olan benim neler katacağım
Henüz bana bir getirisi olmadı
Azdan az çoktan çok götürür.
Sağlık ve para getirisi önemli
Getirisi hakkında fikrim yokta götürüsü çok
Ne güldürür ne öldürür...
Nasıl baktığına bağlı
Yıllar adamın anasını ağlatır
Gençliğimi götürüyor daha ne olsun..
Getirisi
Bana göre eşit ilerliyor gibi
Eşit gibi