Haklı olduğum sürece hiç kimse bana hesap soramaz.. Ama haksız olduğum bi konuda ısrar etmenin anlamı yok haksız olduğumu kabul ederim. Hesap sorma şeklinde değilde insan bazen kendisine yapılan yanlışı dile getirir.. o şekilde yapılanı hesap sorma olarak görmem ve hak veririm
Kimse hesap sormaz bana. Kaç yaşında kadın olmuşum kendi kararlarını kendim verebiliyorum. Kendi kendime yetebiliyorsam kendi başımın çaresine de kendim bakabiliyorsam kimsenin de bana hesap sormaya hakkı yok. Ancak ne hikmetse kendilerinde hesap soracak hala yüzü bulabiliyorlar. Ben insan yerine bile koymuyorum ki onları bildiğimi yaparım göze soka soka.
Ailem sorabilir. Eğer benim hatamdan dolayı kötü etkilenen biri varsa o da sorabilir. Hiç sevmiyorum bu “bana kimse hesap soramaz” havalarını. Ortak hayatı paylaşıyoruz. İstediğime istediğim gibi hesap sorarım herkeste efendi efendi kendisini açıklar. Hepimiz açıklarız.
Hayat senin hayatın kime ne.. insanlara kalırsa onlar hep konuşur eder.. torba değil ki ağzını bantlayasin.. Ve insanları razı etmek için mi yaratıldın.. boş ver de geç en güzeli..
Yorumlara biraz göz gezdireyim dedim de cesurlar toplanmış soruya.😄 Realist olmak iyidir.😄 Annem-babam hesap sorabilir. Simdiye kadar hiç olmadı bu durum ancak beni herdaim düşündükleri için toleransım her daim vardır.
Hiç kimse. Yani suç ve kabahat kapsamına giren bir şey varsa çok güzel sorarlar da, sosyal hayatta kimse soramaz, alnını karışlarım. 18’ini bitirdiğin anda hesap sorma meselesi bitiyor bizde, herkes kendi bacağından asılıyor.
rabbim ve anam babam hariç kimse. kaldı ki benim Allahtan başka hesap vereceğim biride yok sorulacak hesabım da yok olmaz da inşallah ben etliye sütlüye bulaşmam onlar da bana bulaşmasın.
Bana annem ve babam dışında kimse hesap soramaz. Onlarda annem ve babam diye tolere edeceğim, olabildiğince sorularına yanıt bulacağım insanlar. Bana hesap sormak isteyen gidiş yolunu görür.
Annem ya da babam dahi sorma hakkını kendine yakıştırmıyorsa, diğer insanların da bir hükmü olmayacaktır.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yorumlarda denk geliyor hep kadınlara yönelik bir durum var. banada çok dediler KS'a girdiğimi kocam biliyor ve görüyor. birkac kişide geniş herhalde dedi bunu düşünüyorlar eminim. illaki kötü birseyler söyleyecekler alışmışlar çünkü.