Ben ciddi dindar olduğum iÇin bana aşık olan çocuk başkalarıyla takılıyodu, beni seviyor muydu sevmiyor muydu?

Yargılamadan algılayarak yorum yaparsanız sevinirim.💝Beni ilk bulduğunda bile aradı sabaha kadar 4 saat konuştuk çok iyi uyum sağladık ama o gecenin sonunda bana bi arkadaşa bakıp gelicem dedi bi süre gidip geldi yani dayanmıyordu belli ki. Ne diyim onu anlıyorum öyle çocukları anlıyorum İstanbul Avrupa yakasında f boy ortamı onlarınki Bense sevgilisi değil flörtüydüm bana yükseldikçe başkalarıyla takılıyodu arkadaşlarının ortamı öyle. Evet onu kabul etmiyorum artık engelledim yok ama demin bi soru gördüm eşim bana ihanet etti diyor kadın o ihanet dediği şeyse adamın boşanma aşamasında olduğu eşitle bu kadınla tanışalı 1 ay olmuşken birlikte olmasaymış😀Bu kadına bekarım demiş ve kadın o bir ay içinde hamileymiş. Bunu gelmiş buraya eşim bana 1 yıl önce ihanet etti psikiyatriye gittim ama unutamıyorum diye anlatıyor nşkahsız 1 ayda gebe kalan kişi. Ben bunu görünce flörtümün yaptıklarını düşündüm beni svemiyo muymuş yanş
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın yeter. Adam gibi yorum yapacak olanlar gelsin.
Güncellemeler
+1 yıl
Bakın yeter. Adam gibi yorum yapacak olanlar gelsin.
Ben ciddi dindar olduğum iÇin bana aşık olan çocuk başkalarıyla takılıyodu, beni seviyor muydu sevmiyor muydu?