Herkes canı ne isterse o, o zaman biz de nabza göre şerbet veririz 🥂
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İsteyemez. Şahsen öyle bir koparırım ki ipleri nefret eder benim de kafam rahat eder. Ama ben canım sıkılınca bir uğrayıp hadi ordan yemesi ayrı zevkli oluyor skskks
Canı ne istiyor ona bi bakarım. Ona göre de aksiyon gösteririm.
Sadece sürekli böyle olmasından bahsediyorum
Bu beni rahatsız edecek seviyeye ulaştıgında herşeyi birbir yüzüne söyleyip, bir daha bana ulaşmamasını söylüyorum.
İnsanları hayatından çıkarmakta zorlanma. Ben çıkarıyorum çok faydasını görüyorum 😀
Ben zorlanıyorum demedim ki hatta kimse pek umrumda olmuyor açıkçası hayatımda olmak için kendileri uğraşıyorlar :))
İşte olmasını istemediğin kişi, hayatına müdahil olmaya korksun. Yani bahsettiğin kişiler peşinden koşan, manit olma derdinde olanlar mı yoksa aile, arkadaş vs gibi çevreden kişiler mi?
Hayır tabi ki de genel bahsediyorum ya. Erkekler için zaten ayrıca hiç yüz vermeye gerek yok onlar tam bir böcek fkslkclwndlsn arkadaşlarım dışında 🐣
Cevrende olan erkekler çok şanslıymış.
İnsanları kırmaktan çekinir misin?
Neden? Tabi ki kimseyi kırmam öyle bir yapım yok da ne alaka bebiş anlamadım flsjclsm
Nedeni şu; insanlara güleryüz gösterdiğin zaman insanlar bundan yüz buluyor ve davranışlarını ona göre şekillendiriyor.
Atıyorum Senin hoşuna gitmeyecek herhangi bir eylemde bulunacakları zaman bu eylemi hayata geçirmekten korkmuyorlar. Çünkü şöyle bir düşünce oluşuyor " o kızmaz. Bi iki söylenir sonra unutur. Ben onun gönlünü alırım. " Bu tarz düşüncelerin oluşmasına fırsat veriyorsan istersen döv kır bir etkisi olmaz.
Eylemsel olarak daha bir şey gerçekleşmeden senden çekinmeleri, vereceğin tepkiyi göze alamamaları gerekir.
Bunun nezaketle hiçbir alakası yok. Tavsiyelerin için teşekkür ederim ama çok daha fazlasına sahibim zaten insan psikolojisi konusunda neden bu kadar hala tavsiye veriyorsunn anlamıyorum gkskcklsnc ordan bakınca aptal biri gibi duruyor muyum sence haha
Gördüğüm nadir zeki insanlardan birisin. Nasihat vermiyorum. Biraz durum tespiti diyelim. Çünkü insan başkasına yapılanı alenen görüyor ama kendisine yapılana kör oluyor.
Yoksa senin kendini eğitmişliğinden gram şüphe etmiyorum. Sadece terzi olmandan korluyorum ansnd
Neden hakkımda böyle düşünüyorsun?
Çok uzun zamandır biliyor, tanıyorum seni ( görüşlerde gördüğüm kadarıyla).
Seninle tartıştığımız konularda bile saldırgan bir tavır sergilemek yerine düşünceni ifade etmeyi seçiyorsun. Bunu ancak kendini öğütmüş biri yapabilir diye tahmin ediyorum. Oldukça olgun ve aklı başında tepkiler veriyorsun.
Şimdi böyle yazınca da seni övüyormuşum gibi oldu ama bende bıraktıgın İzlenimler cidden bunlar. Övgü falan değil ahshha
Seninle neden tartışmıştık ki
Saçma bir konuydu. Anlatsam bile belki hatırlamazsın. Zaten ilk konuşmamız o tartışmaydı aahshha
Benim adıma neden karar veriyorsun anlamadım
Bir ihtimal dedim ( belki) . Çünkü üzerinden çok fazla zaöan geçen bir olay. Mesajda yazdım olayın ne oldugunu
Hayatımda kimse kalmadı. Kimseye şerbet vermek zorunda değilim. Bundan mutluyum.
O insanı hayatında tutacak kadar.. neyse..
Şeytan görsün yüzlerni
Ne düşünebilirim olmamalarini düşünürüm
Canı cehenneme öyle İnsanların
Bende onlara öyle yapıyorum
Öylelerine hayatımda yer yok.
Canları cehenneme.