İnsan sevdiğiyle 2 gün konuşmasa çıldırır dediler. Benim flörtüm 5 Güne bir yazıyodu. Şanssız mıyım?

21 yaşımı da böyle kaybettim aradığında da sabaha kadar bana iltifat ediyodu tutkuyla seviyodu ama 5 gine bir arıyodu belki de flört olduğumuz iÇin hava yapmaya ağırdan almaya çalışıyordu. En son yine bunu yaptığı iÇin hiçbir şey demeden engelledim ve 6 ay oldu sadece Mart ayında geldi takipçi sayım 15 kişi arttı diye kıskanmış çıldırdı ve engelledi o günden beri de yok. Dün gece şansıma ağladım.21e onunla girmiştim şimdi 22 olacağım o 6 aydın yok başkası da yok ben bunu hak etmiyorum öyle bir kız değilim dürüstüm samimiyim aklım başımda bi espri yaparım insanlar şaşırır hayran kalır güzelliğime de o nasıl ya nasıl gerçek olabilir demişti
Güncellemeler
+1 yıl
Akıl yok bi çocukta ya bi erkek bi kadına aşık olur ve onu yaşamak ister ne flört felan zaman kaybetsin ki bu hala başkalarıyla konuşmak için flört yapmış adını demek ki akılsız
Güncellemeler
+1 yıl
Nefret ettim şu yaptıklarından
İnsan sevdiğiyle 2 gün konuşmasa çıldırır dediler. Benim flörtüm 5 Güne bir yazıyodu. Şanssız mıyım?