Kişilik & Karakter Asla sıkılmam dediğiniz bir şey var mı♡? aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Varsa nedir?🍓🍍♡🍰🧁🤠👼🏻🧚🏻♀️🧸🌙👸🏻🧁🍰💖🤠🍓🦋🌸🐝🐞🍍🎀🧸🌌🌈🌊🌪🎶🕯🍼🎁🎈🏖🏞🌠🌙👸🏻👼🏻🧚🏻♀️🦸🏻♀️✍🏻🤝🏻💌🛍💄🧜🏻♀️ Asla sıkılmam dediğiniz bir şey var mı♡? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aşk sadece 0 4 Yorumla aysslay +1 yıl O da kendi bitiyor ama sıkılınmasa nolur 😅 u Barış_LonelyForever +1 yıl Sonsuz aşk olabilir :D aysslay +1 yıl Şu aleyna tilkininin oynadığı cornetto dondurmalarının ismi gibi u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet :D
Skn09 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Eski Tuşlu Kameralı Telefon KoleksiyonuUzaktan Kumandalı ArabaÇekmeli Demir ArabaBuçak KoleksiyonuBuKaDar-VESSELAM- 0 0 Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Huzursuzluk, kavga ve tartışma dışında hiçbir şeyden sıkılmam. 1 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bir şarkı dinliyorum şu an.Ve gayet iyi geliyor. 0 0 Yorumla
Kdo299 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kızım ile gezmek ama çok benzin yakıyor beğ - MT09SP canım 🥰 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Dondurma yemek 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Neli😁 Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Vanilya karpuz kakao Yorumla
AkgunGokalp23 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 90% +1 yıl bu fotoğraf ne oluyor? yani 0 3 Yorumla aysslay +1 yıl Tatlış surat AkgunGokalp23 +1 yıl Soruyla ne güncellediğin emojiler nede attığın fotoğrafla alakalı 0 🤣🤣🤣🤣🤣 aysslay +1 yıl Uyumsuzuz
deeepbreath Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yok. Sıkılabilirim her seyden 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Yatmaktan? Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kahve içmek , yemek yemek , gezip tozmak 0 1 Yorumla aysslay +1 yıl Kahve içip gezmek 😅😃 Yorumla
belamistiyon Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Her şey bir süre sonra kabak tadı verir bence 0 7 Yorumla aysslay +1 yıl Mesela hahah Yorumla aysslay +1 yıl 😅 Yorumla belamistiyon +1 yıl Şşşşş sus xjsnxjsjsjsj Yorumla aysslay +1 yıl Tamam aramızda 😅 Yorumla belamistiyon +1 yıl Tabii ki Yorumla aysslay +1 yıl 😂😂 gizli evet Yorumla belamistiyon +1 yıl Evet tatlım cjsnxnsb Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Oyun oynamak ve korku filmi izlemek. 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl Gerilim filmi>😃😃😃😃😃😃 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Evet o da var👀 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yemek yemekten😃 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. yok ya bir gün her şeyden mutlaka sıkılırım ben 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok ya ben herşeyden sıkılan biriyimdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninle sohbet etmek 😊😊 1 4 Yorumla aysslay +1 yıl Sohbetimi biliyor musun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam anlamıyla değil ama görüşlerimde konuştuklarımızda güzel gidiyor gibi geldi bana :) Yorumla aysslay +1 yıl Heğ öyle mi siz öyle diyorsanız okki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani bana öyle hissettirdiniz en azından :) Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Hesabıma gelen paralara bakmak 😂 0 8 Yorumla aysslay +1 yıl 😂 hahhahahw 1 tl gelse bile mi Yorumla PromisedLand +1 yıl Bir TL gelmez 😂 Yorumla aysslay +1 yıl 2 ? Yorumla PromisedLand +1 yıl Gelsin bari, seni mi kıracağım... Yorumla aysslay +1 yıl Harçlık😃 Yorumla PromisedLand +1 yıl Ye ye bitmez... Yorumla aysslay +1 yıl Hayatta kalmak için fazlasıyla Yetersiz 🌫 Yorumla PromisedLand +1 yıl Biraz daha fazla göndersin o zaman... Yorumla
EdiLayn Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Noddle yemek 0 2 Yorumla aysslay +1 yıl O kadar çok yiyordum ki artık yüzüne bakmıyorum 🙄 Yorumla EdiLayn +1 yıl Senelerdir yiyorum baya bi 10 yıl olmuştur bıkmadım Yorumla
juicyyY Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl oturmak 0 4 Yorumla aysslay +1 yıl Karpuz kavun diyor annem... Yorumla juicyyY +1 yıl Sever annen Yorumla aysslay +1 yıl Ne diyorsun kızım 😂 Yorumla juicyyY +1 yıl Sen ne diyorsun ahshaha Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl sen varsın 🥰 0 11 Yorumla aysslay +1 yıl Ben mi? Yorumla ElCuco +1 yıl ayy yanlış yere atmışım Yorumla aysslay +1 yıl Anlayamadım pardon😅 Yorumla ElCuco +1 yıl ehehhe :d Yorumla aysslay +1 yıl Bayağı komik doğru Yorumla ElCuco +1 yıl neresi komik? Yorumla aysslay +1 yıl Yani öylesine dedim komik değil diye😃 Yorumla ElCuco +1 yıl komik değil miyim yani? :// Yorumla aysslay +1 yıl Sen de karar ver ne istiyorsun 😃 Yorumla ElCuco +1 yıl makara yapıyorum be :d takıldım Yorumla aysslay +1 yıl Sizin şu haklı olma isteğiniz 😃 Yorumla
sanki_freud Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı. Cinsellik 0 5 Yorumla aysslay +1 yıl Abartırsan sıkılırsın belki Yorumla sanki_freud +1 yıl Sıkılmayacağım tek şey Yorumla aysslay +1 yıl Yemem içmem ama diyorsun Yorumla sanki_freud +1 yıl Aynen bu başka olay Yorumla aysslay +1 yıl Siz öyle diyorsanız 😂 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. yemek yemek olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Aşk sadece
O da kendi bitiyor ama sıkılınmasa nolur 😅
Sonsuz aşk olabilir :D
Şu aleyna tilkininin oynadığı cornetto dondurmalarının ismi gibi
Evet :D
Eski Tuşlu Kameralı Telefon Koleksiyonu
Uzaktan Kumandalı Araba
Çekmeli Demir Araba
Buçak Koleksiyonu
BuKaDar
-VESSELAM-
Huzursuzluk, kavga ve tartışma dışında hiçbir şeyden sıkılmam.
Bir şarkı dinliyorum şu an.
Ve gayet iyi geliyor.
Kızım ile gezmek ama çok benzin yakıyor beğ - MT09SP canım 🥰
Dondurma yemek
Neli😁
Vanilya karpuz kakao
bu fotoğraf ne oluyor? yani
Tatlış surat
Soruyla ne güncellediğin emojiler nede attığın fotoğrafla alakalı 0 🤣🤣🤣🤣🤣
Uyumsuzuz
Yok. Sıkılabilirim her seyden
Yatmaktan?
Kahve içmek , yemek yemek , gezip tozmak
Kahve içip gezmek 😅😃
Her şey bir süre sonra kabak tadı verir bence
Mesela hahah
😅
Şşşşş sus xjsnxjsjsjsj
Tamam aramızda 😅
Tabii ki
😂😂 gizli evet
Evet tatlım cjsnxnsb
Oyun oynamak ve korku filmi izlemek.
Gerilim filmi>😃😃😃😃😃😃
Evet o da var👀
Yemek yemekten😃
Doğadam
Yani belki asla
yok ya bir gün her şeyden mutlaka sıkılırım ben
yok ya ben herşeyden sıkılan biriyimdir
Seninle sohbet etmek 😊😊
Sohbetimi biliyor musun
Tam anlamıyla değil ama görüşlerimde konuştuklarımızda güzel gidiyor gibi geldi bana :)
Heğ öyle mi siz öyle diyorsanız okki
Yani bana öyle hissettirdiniz en azından :)
Hesabıma gelen paralara bakmak 😂
😂 hahhahahw 1 tl gelse bile mi
Bir TL gelmez 😂
2 ?
Gelsin bari, seni mi kıracağım...
Harçlık😃
Ye ye bitmez...
Hayatta kalmak için fazlasıyla
Yetersiz 🌫
Biraz daha fazla göndersin o zaman...
Noddle yemek
O kadar çok yiyordum ki artık yüzüne bakmıyorum 🙄