Iyi bir arkadasa sahip misiniz?

Ozellikle kizlara soruyorum. Iyi bir kiz arkadaşınız var mi? Kardesim gibi dediginiz, her zorlukta, hastalikta, derdinizde, mutlulugunuzda her turlu yaninida olabilen, beraber sakalar yapip gulebildiginiz, arkanizdan zerre kotu konusmayan yani baska bir ortama girdiginde ordakilere canim, bebegim diyerek sizi yermeyen, baskalarina karsi da sizi kardesi gibi kollayan, koruyan bir kiz arkadasa sahip misiniz?

Benim hicbir zaman boyle bir arkadasim olmadi. Yani benimleyken evet iyiydiler ama ben yokken bir suru sey konusuyorlardir. bensiz bulusmalara falan gittiler. Yani adam gibi, dogru duzgun tek bir tane bile kardesim, dostum diyebilcegim bir kiz arkadasim olsaydi keske.

Siz sahip misiniz buna? Gozlemledigim kadariyla bu saydigim ozelliklere sahip olan erkekler yani erkek arkadaslar daha fazla. Kardesi gibi olan, yillardir tanisan, görüşen erkekler daha fazla. Kizlar icin bilmiyorum bana denk gelmemiste olabilir, o yuzden soruyorum bu soruyu, dedigim ozelliklere sahip kiz arkadasiniz var mi kizlar?
Iyi bir arkadasa sahip misiniz?