İlk etapta dış görünüş önemli. Ben güzel bi hatunum. Yakışıklı bi adam ilgimi çeker. Sonrasında karakter gelir. İçi boş, karakter yoksunu biriyle de ilişki sürdürmem. Baktım karakter yoksunu hayatımdan çıkarırım. Ama herkes kendine az özen göstersin be😏
Aldanmam. Aklıma bir anım geldi bu soruyu görünce. Dış görünüşü iyi olan ama konuşmalarında küçük dağları ben yarattım edâsı olan bir beyfendi vardı. O tavırlarıyla dış güzelliği de anında kayboldu.
Dış güzelliğin hiçbir kıymeti yok gözümde. İnsan olsun, biraz mütavazı olsun, edepli olsun yeterli.
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Hayır tabii ki de umrumda bile olmaz kas filan bunlar aşk ilişkilerinde işe yaramıyor spor hayatında flört hayatında filan başarı filan getirir ama eğer ki ciddi ilişki diyorsan kasmış uzun boy büyük kalça büyük göğüs bunlar pek etki etmiyor. Adam ya da kadın olmadıktan sonra olmuyor hiçbişe gördük
Aldanmam. Ön yargı gibi belki ama güzel/yakışıklı olanlara özellikle aldanmıyorum. Bir çoğunun içi gerçekten kötü oluyor. Egoistlik, insanları hor görmek vs bu insanlarda çok sık denk geldiğim şeyler.
Ben hiç aldanamıyorum sanırım. Veya beni aldatacak biri çıkmadı henüz karşıma. Ama her şeyden önce ben tavırlara dikkat ediyorum ya. Dış güzellik konusunda ise zaafımın ses tonu olabileceğini söyleyebilirim. Belki o konuda bir aldanma yasayabilirdim. Bilemiyorum.
sonradan içinin ne kadar falso oduğunu gördüğüm kişiler oldu elbette. bu da onların karakterlerini süper kamufle etme yeteneğinden geliyor. benim dış görünüşe aldanmamdan değil
Kalbimin sevmedigi gönlümün almadigi tenimin uymadigi birini dunyalar guzeli yakışıklısı olsa istemem. Icindeki disina tasar insanin illaki bi yerden taşar tasincada biter zaten
Ses tonu ve diksiyonunu beğenirsem kişilik ve karakterine bakarım. Sanırım aldandığım dış görünüş değil de ses 🙈 dış görünüş kadrajıma girmediği için hayır olmazdım.
aldanmak değil de bilinçli tercih olarak dış görünüş benim için içten bi tık öncelikli
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bu dediğin dış güzelliğe aldanmak değil karakteri hiçe sayıp sadece dışı için onunla olmak gibi bir şey eğer karakterini çözüp de hala onunla olmak istiyorsa yani