Kişilik & Karakter Değiştirmeniz gereken bir şey diyeyim mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Diyeyim ve sizler de değiştirin 😂#prenssorulari Güncellemeler+1 yıl Devam :)) Güncellemeler+1 yıl #prenssorulari Değiştirmeniz gereken bir şey diyeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Bakalım tahmin ettiğim şeyi mi söyleyeceksin 1 13 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı davranışların mi tahmin ettiğin şey fjgh Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet shsjs söyle sen doğru bulursan söylerüm Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Naz yapıyosun bazen? Fhdc Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Trip diyeceksin diye beklemiştim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Aynı anlam fgd Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Değill Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben o anlamda kullandım fhd Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Tamam o zaman sjsjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Pembeli 😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Efendim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslendim 😂 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Evet Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. De bakalım 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nickin olabilir kız fjdj Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Böyle bir özellik gelirse düşünürüm 😃 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bana hiç nickin gibi değilsin :D Yorumla
sinyorita54 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl He millet seni dinleyecekti sjsjkdks 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Şu tavırlarıni mesela pembeli fhdf Yorumla
Aşkın50tonuğ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Deme 1 4 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız xhx Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl ya da de Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bu tavırlar ile ilgili olabilir fhff Yorumla Aşkın50tonuğ +1 yıl Bak ya😒 Yorumla
Nicktir_et Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl De bakalım 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı konularda daha hızlı olman sanki fhdd Yorumla Nicktir_et +1 yıl Ne gibi bsns Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Genel işte ghdd Yorumla
PlütonikAşk Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Olar 1 30 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur yazmakla başlayabilirsin pembeli 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Neyi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Görüşüne bak fjg Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Anlamıyorum Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Görüşünü sonra o yazdığımı oku 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Anlamıyorum la Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olar yazdın ya hani ben de olur yazmakla başlayabilirsin dedim 😂😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl He ok Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Sonunda kız 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin önceden hesabın var mıydı burada 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Yeniyim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Öyle mi :)) Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ismin a ile mi başlıyor 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl D.. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kaç harf 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Beş. Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Dilek misin fjg Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Damla Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız Damla :)) Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Evet? Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Seslendim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Esprili misin hep böyle Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet sever misin 😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Sevmiyorum ya Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız 😂😂 Yorumla PlütonikAşk +1 yıl İtici duruyor sürekli gülmen Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hoş ama kız :)) Yorumla PlütonikAşk +1 yıl Yazsana bi Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Olur :)) Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl de baaam 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Senin komple değişmen lazım kız fhfj Yorumla YalvarBarışalımp +1 yıl bence de Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nereden başlayacaksın 😂 Yorumla
Doraa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı tavırlarını pembeli fjgj Yorumla Doraa_ +1 yıl Her tavrım mükemmeldir Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Diyosun 😂 Yorumla Doraa_ +1 yıl Dedim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl :)) Yorumla
Alevi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Söyle? 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Cevaplayip geçme direkt soruları biraz düşün üzerine :D Yorumla
kimsinlanben Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. varsa de bakalım 😂 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Daha hareketli ol kız 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl nası yani ne konuda 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ev işleri filan olarak kız 😂😂 :)) Yorumla kimsinlanben +1 yıl nerden biliyon 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bilirim ben 😂 Yorumla kimsinlanben +1 yıl müneccim gibisin 🤣 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Evet 😂 😂 😂 Yorumla
isimlazımdeğiloluştr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl tabi 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bazı konularda hemen şey yapman dbsv Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl ne yapmam xd Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Tepkili olman bazen fjfh Yorumla isimlazımdeğiloluştr +1 yıl hddk😘 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bak ya djdj😂😋 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bakalım tahmin ettiğim şeyi mi söyleyeceksin
Bazı davranışların mi tahmin ettiğin şey fjgh
Evet shsjs söyle sen doğru bulursan söylerüm
Naz yapıyosun bazen? Fhdc
Trip diyeceksin diye beklemiştim
Aynı anlam fgd
Değill
Ben o anlamda kullandım fhd
Tamam o zaman sjsjs