Başarılı olduğunuzda süper kahraman triplerine girmiş gibi hisseder misiniz? :d hadi hadi… Tabi gireceniz 🤣

Hayır oldum molası başardım işin ne kadar büyük olursa olsun böyle tavırlara girmem. Çünkü ben başarmasam muhtemelen benden başka biri de bu işi başarabilir diye düşünüyorum. Yaptığım işlere o yüzden çok fazla anlam yüklemiyorum.
Ben değil de çevremdekiler bana öyle hissettirir 😎 Özellikle kızım nasıl mutlu olur nasıl gaz verir görsen sanki uranyum çekirdeğini parçaladım 😂😂😂
Maşallah 🧿🙏🏻 Allah bağışlasın
Amin dostum Bütün çocukları…
#SelamGençlik 🍀🍀
Kendime süper kahraman muamelesi yapmam buna gerek yok ve sevincimi kendimi analiz ederek ve şükrederek yaşarım, daha da ciddi bir ruh hâlinde..
#TubaSueda 🍀🍀
Cevap
7Cevap
Hayır hissetmiyorum. Daha çok oh be bu da gitti, sıradaki iş gelsin modunda oluyorum. İşler bitmiyor ki, biri bitince diğeri başlıyor.
Ahah biraz götüm kalkıyor yalan yok
Olacaak olacaak olacak o kadar…
Evet modum yükselir
Hayır hissetmem bu biraz fazla benlik ruhuna girmiş oluyor egoya bile yol açıyor o yüzden bu tarz düşüncelere girmiyorum
Tabii ki, eğer böyle hissetmeyeceksem bir işi başarmanın ne anlamı var. Arkada Superman'in tema müziği bile çalıyor öyle anlarda.
Başarı hissi çok özel ve ulaşmak istediğim bir durum. Bir filozof ya da bilim adamınında ( Aynştayn olabilir emin olamadım ) Başarıdan daha önemlisi değerli olmaktır diyor.
Bu konuda da vızıldamaya çalışıyoruz durumlar yettiği kadarıyla..
evet :), mesela bir kere matematiktan bir soruya bakarak hemen çözdüm ve doğru çıktı kendimi einstein gibi hissettim kfgjglglhk
Deja vu oldum 🤨
:))
Evet sanki dünyayı falan kurtardım dkfkfd
Evet gurur, heyecan ve sevinç bir arada gelişiyor.
Yapraklar bile alkışlıyor o an
Deşarj olurum bir rahatlık gelir.
O kadar olmasa da günü kurtarmış gibi Oluyorum
😂😂 mutlu oluyorum daha çok
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?