Kendimi batırdım?

Bu yıl üniversite sınavına hazırlanıyorum ve kendimi öyle batırdım ki anlatamam. Geleceğimle birlikte ben de bittim. Hatta bugün mezuniyetim varmış ve ben bugün olduğunu unuttuğum için gidemedim. O kadar salağım ki. Mezuniyetini unutan olarak tarihe geçtim herhalde. Ben 12 yıllık eğitim hayatım boyunca çok iyi olmasam da ortanın bi tık üstüydüm ama bu yıl hiç almadığım düşüklükteki notları aldım. Her sınıfta olur ya sorumsuz haylaz tip. Kendimi aynı onların seviyesine düşürdüm. Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki. Bir insan mezuniyetini unutur mu ya? Neyseki bu balo şeklinde olandı bide anma töreni şeklinde bir tane daha olcak hatta dershanede de olcak. Onları unutmıyım bari. Bir de şey var. Ben sayısalcıyım ama bazen eşit ağırlıktaki bölümlere kayıyorum. Sayısalı zamanında psikiyatrist olmayı çok istediğim için seçmiştim ama kendimden baya emin seçmiştim. Daha seçerken bile kararsızlık yaşayan arkadaşlarıma nazaran kendimi tanıdığım için gurur duyuyordum. Hatta ortaokuldayken bile ben sayısalcı olacağımı biliyordum. Ben eşit ağırlığa laik değilim. Ben noldum böyle bilmiyorum. O kadar düştüm o kadar küçüldüm ki. Bir de şu mezuniyeti unutmam falan. Kendimi boşlukta gibi hissediyorum. Keşke hiç doğmasaydım o kadar lüzümsuzum ki. Bu hayatı beceremiyorum bile.
Kendimi batırdım?