Kişilik & Karakter Şu an ne olsa sizi çok mutlu eder? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben denize gitmeyi çok istiyordum bu gün gitmeye karar verdim istediğim oldu peki ya siz ne olmasını isterdiniz? Şu an ne olsa sizi çok mutlu eder? Cevapla Deniz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
kahvelik Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl İstediğim tek şey başlayıp bitiremediğim animeleri, mangaları ve yaoi serilerini falan bu gün bitirmek ama hiçbir zaman olmayacak. Bi de bütün izlediğim animeleri, okuduğum manga/yaoileri tamamen hatırlasam keşke. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Bende isterdim hatırlamayı Yorumla kahvelik +1 yıl sen de mi anime falan izliyorsun yoksa genel olarak hatırlamayı mı Yorumla Soran +1 yıl İzliyorum Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Amasrada kiralık uygun bir ev bulsam, saate bakmadan koşa koşa giderim.. 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 561 cevap paylaştı. Denize gitmek benide mutlu eder ama aklımdakiyle gitmek daha mutlu eder 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar