Kişilik & Karakter Sizin 6. Hissiniz kuvvetli mi? minikbarbye Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim baya bir kuvvetli. Güncellemeler+1 yıl Güncell Sizin 6. Hissiniz kuvvetli mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet hislerim güçlü 0 0 Yorumla
AyşeAfraa Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Arada binde bir yanıldığım saymazsam 6. hissim kuvvetlidir. 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yani altıncı histen ziyade insanlara artık az çok tanıyabiliyorum sonunda ne yapabileceklerini tahmin edip ve buna göre hareket edebiliyorum 1 0 Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Aynen ben de saatte 500 km hızla uçabiliyorum. Bu kuvvetli 6. hissinle neler başardın şimdiye kadar. Yalan ağzınıza yuva yapmış resmen 1 0 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Öngörülü olduğumu söylerler, 6. his de diyen oluyor bana göre iyi bir analizciyim sadece 1 0 Yorumla
CöğüzAdam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl ilk 5i zayif demek ki senin 6. kuvvetlendigine göre 1 0 Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. nası 1 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kuvvetsiz 1 0 Yorumla
çilingiroğlu-61 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet. 1 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı. Bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet hislerim güçlü
Arada binde bir yanıldığım saymazsam 6. hissim kuvvetlidir.
Yani altıncı histen ziyade insanlara artık az çok tanıyabiliyorum sonunda ne yapabileceklerini tahmin edip ve buna göre hareket edebiliyorum
Aynen ben de saatte 500 km hızla uçabiliyorum. Bu kuvvetli 6. hissinle neler başardın şimdiye kadar. Yalan ağzınıza yuva yapmış resmen
Öngörülü olduğumu söylerler, 6. his de diyen oluyor bana göre iyi bir analizciyim sadece
ilk 5i zayif demek ki senin 6. kuvvetlendigine göre
aynen bende guvenırım
Kuvvetli
Evet Kuvvetli Baya
Müneccin
nası
Hislerimde hiç yanılmadım bugüne kadar
Kuvvetsiz
Hiç kuvvetli değil nbhlkn knk. Onı k k oöl o
Tahmin edeyim Fethiye'de sin😂
Evet.
Genelde