6. hisse inanıyor musunuz? Eğer inanıyorsanız 6. hissinizin kuvvetli olduğunu düşünüyor musunuz? Hisleriniz çoğu zaman sizi yanıltan taraf mı yoksa doğru yolda yürümenize yardımcı olan taraf mıdır?

#BirTutamAşkk
#Hisleryanıltmaz

#Hisleryanıltmaz

Cüzdanım kalınsa bende bir hissiyat, bir geleceği görme, düşün! bağdaş kurup 2 m irtifada çekirdek çitlemişliğim vardır.. valla ya... Tersi durumda da (ince cüzdan sendromu) çişimi 50cm2 den içeriye doğru ( şöyle böğrüne böğrüne) nişan alamayacak kadar lanet bişey oluyorum, neredeee his :)
6 hissim çok kuvvetlidir.
Hissediyorum kesin 24 saat sonra beni eig seçiceksin
:))
👍🙈
Cok fazla düsünen birisi oldugum icin altinci hissime falan güvenemiyorum, güvenecegim anda baska seyler geliyor aklima hersey karisiyor birden:D
Hislerim çoğu zaman kuvvetli ama bazen. Gönül görmek istediği gibi görüp üzülüyor kuzu
Cevap
16Cevap
6. hissim kuvvetlidir. Önce analiz eder, önsezilerimle duruma yaklaşır sonra mantığa geçiş yapar ince eler sık dokurum ve sonuca varmış olurum :)
ben inaniyorum. gordugum ruyalar ve elimde olmadan dusundugm. seyler hep gercek olur
Hislerim her ne kadar kuvvetli olsada işimi yinede garantiye alırım hislerimle karar vermem...
ben hislerimle hareket etmem genelde tutar ama yinede dinlemem
Hislerimle hareket etmemem gerektiğini bilmeme rağmen yinede hislerimle hareket ederim maalesef. ..
evet cok kuvvetli bazen kendi kendime sasiriyorum 😕😵
Kesinlikle duygusal yönüm çok baskın ve evet güçlü inanıyorum
sen fenomendin ne oldu sana
Fenomenliği bıraktım 😊
elinden mi aldilar sebebi neymis :)
Hayır, elimden alınmadı. Ben kendi isteğimle bıraktım fenomenliği. Böylesi daha iyi 😊
bencede fenomenler biraz havali oluyor😂
böylesi daha iyi en güzeli :)
Ben havalı değildim ya :))
bazıları için söyledim zaten sorular değişiyor görüşler değişiyor anladin sen beni :)
Anladım, haklısın 😊
Kuvvetlidir
inanıyorum kuvvetlidir benim 6. hissim
inanırım ama benim güçlü değil
Hislerimin tuttuğu çok nadirdir
Kotu seyleri cogu zaman hissederim, tuhaf birsey
Kadınlarınki daha kuvvetli.
Evet hislerim güçlüdür..
Çok hojjj bir şekilde kuvatlıdır..
Benim hisler 6yı gecik
Hisler dogruya çıkan yoldur
Kuvvetli, dediğim doğru çıkar genelde