Kişilik & Karakter 1 günlüğüne GÖRÜNMEZ olsaydınız ne yapardınız? ulanisimbulamadim Takip Et Xper 2 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Özel, doğa üstü güçlerinin olması çoğu kişinin hayalidir ve sana bir şans veriliyor, 1 günlüğüne görünmez olabilirsiniz!O bir gün içerisinde neler yapmak isterdin? 1 günlüğüne GÖRÜNMEZ olsaydınız ne yapardınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
esin93939 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Işınlanma gücüm de olsa eski sevgilim yanına gider doya doya ona bakardim 0 1 Yorumla Dkdbfb +1 yıl Bn anlatimmi Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hırsızlık adam öldürme insanları şakalama 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. 24 saat kesintisiz seni pandiklerdim 0 0 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. İnsanların içinde intihar ederdim... 0 0 Yorumla
Camavinga Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl @Edameda06 nın yanına giderdim 😊 0 10 Yorumla Edameda06 +1 yıl Niye ben Yorumla Camavinga +1 yıl Çünkü seni seviyorum Yorumla Edameda06 +1 yıl Sen herkesi seviyon jsksk Yorumla Camavinga +1 yıl İlk seni ama ilkim 🤗 Yorumla Edameda06 +1 yıl 😂 😂 😂 😂 Komedisin, arada bi gel güldür böyle aferin Yorumla Camavinga +1 yıl Bu site seni çok değiştirmişSen bu kadar kendini beğenmiş egolu bir insan değildin. Yorumla Edameda06 +1 yıl Yoo değişmedim aynıyım Yorumla Camavinga +1 yıl Değiştin bu kadar şımarık ve kibirli değildin Yorumla Edameda06 +1 yıl Hâlâ değilim. Yorumla Camavinga +1 yıl Bıktırdın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Işınlanma gücüm de olsa eski sevgilim yanına gider doya doya ona bakardim
Bn anlatimmi
Hırsızlık adam öldürme insanları şakalama
24 saat kesintisiz seni pandiklerdim
İnsanların içinde intihar ederdim...
@Edameda06 nın yanına giderdim 😊
Niye ben
Çünkü seni seviyorum
Sen herkesi seviyon jsksk
İlk seni ama ilkim 🤗
😂 😂 😂 😂 Komedisin, arada bi gel güldür böyle aferin
Bu site seni çok değiştirmiş
Sen bu kadar kendini beğenmiş egolu bir insan değildin.
Yoo değişmedim aynıyım
Değiştin bu kadar şımarık ve kibirli değildin
Hâlâ değilim.
Bıktırdın.
meme avına çıkardım
seni takip ederdim