Elim ayağım birbirine dolaşırdı, bir şey yapamazdım herhalde 😬

Elim ayağım birbirine dolaşırdı, bir şey yapamazdım herhalde 😬
İnsanoğlu hiçbir zaman bunun farkına varamıyor. Değil 1 gün anlık yaşıyoruz. Ve hiçbir zaman da hayatı tasasız yaşayamayacağız. Dünyada ölüm diye bir gerçek varken sevdiğiniz kişinin hâlâ nefes aldığına dua edin. Akşam kapıyı annenizin açmasına şükür edin. Ne bileyim bir silkelenin. Kıymet bilin sevin, severken incitmeyin. Kibir yapıp gitmesine izin vermeyin. Gün gelir öyle kayıp gider ki o eller avuçlarınızdan feleğiniz şaşar, dünyanız durur. Derler ki hayat devam ediyor. Ama öyle kolay olmaz. Önce gülüşünüz kayboluyor sonra da neşeniz. Siz siz olun şu hayatta hiçbir şey için karalar bağlamayın. Özlemekten ciğeriniz solmadan soluğu yanında alın. Sarılın. Teni hâlâ sıcakken. Kaybetmeden sevin yoksa çok geç oluyor artık.
Teşekkür ederim :)
Ben hiç bir şey yapmazdım galiba. Sevdiklerimle (çok azlar zaten) vedalaşıp onları bir gün önceden üzmenin alemi yok bir kere. Benden sonra ne kadar üzülecekleri ise açıkçası hiç umrumda değil. Bugüne kadar yapmadığım ibadetleri tek seferde halledecekmişim gibi namaza durmak da Allah'a saygısızlık olur her şeyden önce. O kadar insanı öldürmeye de üşenirim kesin. Velhasıl bu iyi bir şey mi kötü mü bilmiyorum ama yarın ölecek olsam son kez yapmak istediğim hiçbir şey yok benim. Harbiden yok. Aklıma gelen en güzel seçenek şu. Yarın öleceğimi bilsem yatar uyurum. Bir iki film izlerim belki, sonra da fosur fosur uyurum. Zaten hayata öyle sıkı sıkıya bağlanmayı da beceremediğim için ne üzülürüm ne panik yaparım ne de rahatımı bozarım. Yatar uyurum valla hepsi bu.
Fatih veya karagümrükte kalabalık bir kahvehaneye girip herkes beni dinlesin diye bağırmak. Bütün kafalar bana dönünce, bütün kalabalığa hitaben ana avrat dümdüz küfür edip hızla koşarak kaçmak. Bir ömür yaşayamadığınız heyecanı adrenalini bir anda yaşamak gibi çılgın mı çılgın bir fikri hayata geçirebilirim :D :D. Yaşayanlar bilir harikadır.
Bütün herkese "ben eşcinsel bir kadınım" dedikten sonra sevdiğim kadınla evlenmek için yurt dışına çıkardım ama eh bu tek gün de olmaz ülkemde eşcinsel evlilik yasal olsa o zaman da en yakın tarihe nikah alsak... Hayır hayır bu da olmuyor. En iyisi mi bütün aileleri, tanıdıkları toplayıp evlilik töreni yapmak ve yüzükle resmi olmasa da kalben geçerliliği olan bir evlilikle herkese eşcinselliğimi ve aşkımı herkese göstermek. Ve sonrasında da bütün günü sevdiğim kadınla birlikte geçirmek isterdim.
Ve umarım gerçekleşen bir hayal olur
Cevap
35Cevap
Sarılmayı istediğim kişiyi arar bir günüm var bana sarılır mısın diye sorarım. Ve o bunu kabul eder ama sarilmaz..
Son nefesimi o’nun koynunda vermeye giderdim.
Vay arkadaş @Sosyetic_SheqiiL 😶
🙆♀️ üfff..
Güzel oldu bence
@Şişkolettaa artık s! ttin sene unutmaz o anı 😕
Çağıralım gelsin sen gitme 👀
Onun son günü olsun dimi djdjs
Yok balım kimsenin son günü olmasın Allah korusun 😄 uzun bir ömür mutlu olursunuz inşallah 🙏
Olmasın tabii, amin. Soru öyle denk geldi ya.. 🙆♀️
Biliyorum tabi ki 😄
ben arkadaşlarımla vedalaşırdım.
Eğer dünyada sadece bir günüm kalsaydı, bu günü derinlemesine bir içsel deneyimle geçirmek isterdim. Sabah erken saatlerde bir dağa tırmanarak, gökyüzüne en yakın noktada huzur bulur, sessizliğin içinde kaybolurdum. Ardından deniz kenarına gidip denizin enginliğinde kaybolarak, suyun derinliklerine dalardım. Günün ilerleyen saatlerinde, doğanın içinde bisikletle uzun bir yolculuğa çıkar, manzaranın tadını çıkararak doğanın sunduğu güzellikleri keşfederdim. Geceyi, yıldızlarla dolu bir gökyüzünün altında, bir çölün sakinliğinde geçirerek, evrendeki küçük ama derin yerimi hissederdim. O bir günde, her anı tam anlamıyla yaşamak, huzuru ve varoluşu derinlemesine hissetmek isterdim.
Dünyada sadece bir günüm kalsaydı, zamanı en anlamlı şekilde değerlendirmek isterdim. Sevdiğim insanlarla vakit geçirir, onlara ne kadar değer verdiğimi hissettirmek için elimden geleni yapardım. Bir yandan da en çok sevdiğim yerlere gider, ruhumu huzurla doldururdum. Güneşin doğuşunu ve batışını izler, her anı içime çeker, doğanın güzelliklerini fark etmeye çalışırdım. Günün sonunda, kendimle baş başa kalıp, hayatımdaki güzel anları düşünerek teşekkür ederdim. Son günü, yaşamın gerçek anlamını hissettiğim bir gün yapmak isterdim.
Yani bir şey yapmazdım ya normal ben işe giderdim herkese helalleşirdim yani kardeşim falan arardım son günüm nasılsın iş yerinde fırçalayacağım ne kadar adam varsa fırçalardım patronu fırçalardım patrondan zam isterdim işi bırakıyorum derdim gülerdik eğlenirdik o gün akşam gider öldürdüm.
Hani Ölüm Bana Çok Yakın olduğunu düşünüyorum şahsen de bir gün öleceğim sonuçta yani artık bu saatten sonra Benim beklentim de yok hayatta Yani ne bileyim ne bekleyeceğim ki
Ben hiçbir sey yapamazdım diğer taraf korkusu sarardı beni acaba Cennet mi cehennem mi hangisi diye düşünmekten içim içimi yer bir dağın tepesinde oturur manzaraya karşı tırnaklarımı yiyor olurdum herhalde.. bu dünya da insan düşünmüyor ama diğer tarafta hesap çetin ve bu insanın tüylerini diken diken ediyor..
Bana kotu davranan butun insanlari bulup doverdim. Sevdigim insanlarada sarilirdim. Hoslandigim biri varsa bulusur son kez biseyler yapardim. 🫣🤣🤣
😇😂😂
Sevdiğim tatlıları yerdim ve müzik dinlerdim. Mezar ayarlardım. Sevmediğim insanlara bir güzel laf sokardım ne de olsa yarın yokum.😅
Gider morg kapısında beklerdim bekletmeyi sevmem😂
seks yani ölüceğim adam akıllı bir tatil falanda olmaz o zaman zevkli bir şsy yapim
Hee birde nefret ettiklerimide yanımda götürürdüm intihar bombacılığı yapardım zaten öleceğim
Senin şu anki iç sesin (noluyo lan bu adam seks diyo intihar bombacılığı diyo günahkar lan bu) ama daha kibar bir şekilde
Yani
Ölmeden önce 1 gün gibisine sıradan normal hayat yaşardım ama bu bölümde hüzünlü elveda bile sübliminal kehanet gibisine sanki.
m.youtube.com/watch
R. I. P ☠️⚰️🪦
Dini nikah ile evlilik 😂 tabi onu kabul eden bir kız da bulmak gerekirdi 😑
Ailem ile doya doya vakit geçirirdirdim onlara vefat edeceğimi söylemeden. Hep olumsuz durumlar olursa göz ardı ederdim, bir şekilde mesut olur onları da mesut etmeye çalışırdım.
Son günüm kalsa açıkcası hiçbir şey yapmam aynı normal günüm gibi yaşarım bunca zaman işkerimi kendime saygımı ertelemişim bunu en son zaman yapmanın hiçbir anlamı zevkli olamaz.
Herkesle helalleşme ( annemin kuzenin çocuğu rüyasında öleceğini görmüş, sonra herkesle helalleşti, okulda kalp krizi geçirip vefat etti), sonra ecel gelinceye kadar şükür namazı..
Herkes iyi kötü bir şeyler yazmış ama insanlar ölüm anını bilselerdi o korkudan kafayı yerlerdi
Sakin sakin otururdum sonuçta bir gün kalmış yapamadigim hiçbir şeyi bir güne sığdıramazdım ailemle olurdum
Gezebildiğim kadar seyahat ederdim.😅
Gezemezsek gözümüz açık gideriz 😁
Evet gezmeyi çok seviyorum♥️
Ben dee 🥳
Ailemle ve sevdiğimle vakit geçirim ve hayalimdeki bir şeyi yapmak isterim
Oturup ağlardım hayatım bir film şeridi gibi geçerdi gözlerimin onunden
gidip bulabildigim butun cocuk mezarlarina cicek ekerdim
Kavuşamadığıma giderdim son kez gözlerine bakıp kokusunu içime çekmek için…
İyi aile çocuğu bir kaç kişi var gider suratına söver sonrada çeker vururdum
Uzaya çıkardım madem dünyada 1 günüm kalmış...
Uçağa binerdim. Kimseye haber vermeden ver elini avrupa.
Hiç birşeyi tadımlık sevmem eğer vaktim dolduysa sıradan bir gün gibi yaşardım.
Belki de sevinirdim. şu an kaybedicek 1-2 şeyim war gerçi, bilemedim
Sevgiyi en yoğun hissedeceğim yere götürürdüm kendimi 🙃
Ölümlerin ucuzluguna bakarsak aslında her gün bir günümüz kalmış gibi yaşıyoruz belki klişe olacak ama anı yaşamak gerek.
Zamanın dolmasını beklerdim bu kadr kısa sürede napilabilir ki
Neden kalmamış gibi düşünüyoruz asıl bana bu durum çok ironi geliyor
Sevdiklerime sarılır, onları ne kadar çok sevdiğimi söylerdim
Sonunda ölüyorum umarım kabrim cennetten bir bahçedir diyerek ahirette rahat ederim umarım diyerek dua ederdim Allaha yalvarırdım.
Hergün son gün gibi yaşanmalı. Ama bunu hangimiz ne kadar yapabiliyor tartisilir.
Çocukluk arkadaşıma onu sevdiğimi itiraf ederim. Sonra da Geçmiş günahlarım için tövbe eder hemen kelime i şehadet getiririm.
Benden sonra kimseyi bulamasın dıye sevgilimi de yanımda götürürdüm 😊😊
Soru sormak için sorulmuş bir soru yüz sene önceki sorular. biraz marjinal sorular gelsin aklınıza
Sevdiklerimle vakit geçirirdim
Bol bol azer bülbül gibi titrerdim asdddjdk
Nadalın eski maçlarının özetini izlerdim
Sporda gecirirdim ölene kadar çalışırım
Tabi skskzkz
namaz kılardim gün bitene kadar allaha affetmesi için dua ederdim
Eve gider ve eşimle geçirdim tüm günü, beraber en sevdiğim yemeği yer film gün gibi dans ederdik
Nefret ettiğim kişileri öldürebilirdim
Ailemle vakit geçirirdim
Yorulana kadar gezerdim 😌
kedilerimle vakit geçirirdim
Yazı yazardım, vasiyetimi.
Yer içerdim. Ailemle son zamanımı geçirirdim
Herkesten helallik alırdım
oğlum ve aşık olduğum kadınla tüketirdim
Secdeye kapanır insan
Hergün ne yaptıysam ogünde onu yapardım
sevdiklerimle vakit geçirirdim
Koşa koşa giderdim