İyilerin ve kötülerin her hafta kıyasıya yarıştığı bir mücadele... Haftanın sonunda ise kazanan ve ödüllendirilen bir taraf olduğunu da es geçmemek gerek. "Öldüm de bunların içine mi düştüm?" Demeyin. Olayı kabullenin ve bir taraf seçin! 😏⚡️
Ben Hades'in tarafını seçiyorum. Diğer takımdaki insanların beni çok sıkacağını hissediyorum. 😂
Sizin tarafınız hangisi? 🦋
Öldünüz ve bir taraf seçmeniz bekleniyor. Selena'nın tarafında mı olacaksınız Hades'in tarafında mı?
Er veya geç daima Selena daima iyilik kazanır. Daimi kaybeden Hades'tir. Selena da mücadele verirken her zaman güzel dersler veriyor. Sonuçta Hades bile kendisine küfreden taraf oluyor. Daima na na na Selena 😇😇🍀🍀
İyiliğe diyecek lafım yok ama Selena ve Hades gözünden bakınca Selena bir miktar itici gelebiliyor bana. Bir de neye göre iyi neye göre kötü kısmı var ama hiç girmeyelim😂
Ben Selena tarafını seçerdim çünkü Hades tarafında liderliğe oynayamam, Selena kolay lokma olduğu için kısa sürede iktidarı ele geçirirdim. Elhamdülillah yüce Honos'a karşı bu kardeşiniz mahcup olmayacaktır. Taktir tabi ki aziz Ütopya milletinindir, hizmette Selena'yı görmek isterlerse puh Allah belanızı versin der çeker gideriz.
Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı.
Yüce Honos selenaya sürekli torpil geçse de ben hades diyorm cünkü galiba benim pelerine zaafm var üzgünm selena tutturmussun her gün dügüne gider gibi abiye giyiyorsn rüküssn