Aramıyorum mutluluğu, içimde var olduğunu biliyorum. Olduğun kişiden, imkanlarından, çevrendeki insanlardan memnun olma halinde bence mutluluk. Bir kuşun kanadında, bir çiçeğin kokusunda, bir insanın gülümsemesinde de bulunabilir.
Mutluluğu artık aramıyorum. Çünkü aradıkça bulunamayan bir şey olduğunu öğrendim. Elimden geldiği kadar elimdekiler ile mutlu olmaya gayret ediyorum. Bir insan, bir eşya ya da bir şehirde mutluluk olabileceğini pek düşünmüyorum şahsen..
Mutluluk arayışında değilim çünkü aranarak bulunan bir şey olmadığını tecrübe ettim. Mutluluk sizin içiniz de diyen polyannalara gülüp geçiyorum.. Huzurlu sağlıklı oluyum yeter bir de mutluluk derdine düşemem
Herkesin mutluluk formülü sahip olmadığı şeydir. Çoğunluk böyle düşünür ve o yüzden mutsuz olur. Asıl mutluluk hayalini kuduklarımız değil, sahip olduklarımızdır😌
Son 2 senedir hayvan dostlarımda arıyorum. Onlar hiçbir zaman karşılık beklemeden seviyorlar, arkanızdan iş çevirmiyorlar ya da canınızı yakmıyorlar...
Artık sadece kendimde.. mutlu olmayi başkalarında veya başka şeylerde aramayı bıraktım.. ben mutluyum. onlar mutluluğu bulmak istiyorlarsa gelsinler bir zahmet