yukarıda kilerin hiç biri hayvanlardan sadece böceklerden korkarım ki daha çok tiksinti şeklinde kaşıntı falan yapıyo. borcum falan yok büyük konuşmayayım ama olamazda ben borç yapmam çünkü ölüm korktuğum değil hasretini çektiğim bişey yukarıda ki sebepten doğa olaylarından da korkmuyorum. en büyük korkum çaresiz, muhtaç, esaret altında olmak ve ihanet.
Temelde 2 büyük korkum var. Biri tiksinti diğeri endişe barındırıyor. Başıma gelmesi durumunda akıl sağlığımı kaybederim muhtemelen. Kimseyle paylaşmam, rahatsız ediyor. Onun dışında sürekli aynı rüyayı görmemden sebep oluşmuş bir uçak korkum var.
Hayır yükseklik korkum yok. Uçağın kendisinden/bulunduğum yerin üzerine düşmesinden korkuyorum. Biliyorum saçma ama daha geçen Bursa'da yaşandı ne yazık ki..
Saçma değil ben uçak kazanılır raporlari belgesellerini cok hatta hepsini izledim diye bilirim. Daha sonra uçağa binince ben de düşer mi diye uçak kanatlarina ha bire baktigimi fark ettim. Korkulari inan bana biz ortaya cikariyoruz. Olabilme ihtimalini her an olur dusunerek bence zamanla bu Korkularin yok olacak
Uçak kazaları belgesellerini ben de izlerim, rahatsız etmez ve korkmam. Severim.. Bu üzerine düşündüğüm ve kendi yarattığım bir korku değil. Dediğim gibi sebepsiz yere sürekli aynı rüyayı görmekten oluştu.
Rüyalar bilincaltinda yatana insanın disa vurmaya endişe ettiği korkulardir. Bunu derin derin Freud üzerinden bile analiz edebiliriz. Ama simdi uyumam gerek iyi geceler tatlı rüyalar
Seni anlıyorum her şey kafada biter korkularinla yüzles ve karanlığın bir ortu olduğunu düşün hava katmani gibi. Ve etkisiz olduğunu idrak et. Kafan da buyuttun onunla da bitirebilirsin
Çok daha baskın bir duygu yaşarsam o zaman yok edebiliyorum onu, ne bileyim o an telaş varsa veya utanç duygusu falan yok oluyor. Ama sonra yine geliyor.
Seni anlıyorum ama zamanla ve kademeli halledebilirsin her şey bir anda yok olmaz temizlik yapmak gibi yavaşça ve derinden. Ama yine de zihninde var ettiğin korkulari olmadigija ikna edersen kendini tamamen yok edersn