Kişilik & Karakter Kapı dinlediğin oldu mu? ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Zaman zaman bence çoğumuz merak ettiğimiz bir şeyde ufakta olsa kulak kabarttık 🙄 Kapı dinlediğin oldu mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Hiç öyle huyumlarım yoktur, olmadı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Olmadı 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Hayır hiç olmadı, sevmem de başkalarının özel hayatını dinlemeyi 1 2 Yorumla ikizterazi +1 yıl Seninle ilgili konuşuyorlar ise Yorumla Blondesmann +1 yıl Yine bir şey değişmez, yarası olan gocunsun ne yapabiliriz ki? 😊 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Üniversite zamanı boş sınıf bulmak için çok dinledim.😄😄 1 3 Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Çok masum bir sebep için. Tek ihtiyacım boş sınıfta biraz uyku😄 Yorumla ikizterazi +1 yıl Seninki iyi ben neler duydum jsjsj Yorumla վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 +1 yıl Desen hiç şaşırmam 😂😄 Yorumla
gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Ooo hemde nasil valla asagi komsunun kizi agliyordu niye agliyor diye çok djnledim yere verdim kulagimi 🙈🤭😂😂 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Bir keresinde yan komşumun evinden tuhaf sesler geliyordu. Bende bardağı alıp duvara dayadım ve dinledim. Endişelenecek bir durum yokmuş 😃 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Olmadı. Öyle bir şey yapmak karşıdaki kişilere hakaret olur. 1 0 Yorumla
Gölgesizkarakter Takip Et Master Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Hayır hiç dinlemedim dinlemem de. Zaten sürekli kulaklık olur kulağımda müzikten bir şey duymam. 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Oldu eskiden artık ilgimi çekmiyor şeyler kolay kolay 1 0 Yorumla
0_ebrulim_0 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 68% +1 yıl kapı değilde yan komşuyu duvardan dinlediğim olmuştu 1 0 Yorumla
Leydiii04 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bi kere oldu ondada yüzüme gözüme bulaştırdım bir dahada yapmadım😂😂 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yani olmuştur herhalde 1 0 Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Olmaz mı hiç. Ama dedikodu için değil 😉 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Dinlemedim 1 0 Yorumla
Mysteriaa Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 586 cevap paylaştı. Dinlemedim hiç dinlemem de zaten 1 0 Yorumla
KaRa-MaSKee Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Hayatım boyunca hiç bir zaman dinlemedim 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Elbet olmuştur ya 1 0 Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oldu 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hiç öyle huyumlarım yoktur, olmadı
Olmadı
Hayır hiç olmadı, sevmem de başkalarının özel hayatını dinlemeyi
Seninle ilgili konuşuyorlar ise
Yine bir şey değişmez, yarası olan gocunsun ne yapabiliriz ki? 😊
Üniversite zamanı boş sınıf bulmak için çok dinledim.😄😄
Çok masum bir sebep için. Tek ihtiyacım boş sınıfta biraz uyku😄
Seninki iyi ben neler duydum jsjsj
Desen hiç şaşırmam 😂😄
Ooo hemde nasil valla asagi komsunun kizi agliyordu niye agliyor diye çok djnledim yere verdim kulagimi 🙈🤭😂😂
Bir keresinde yan komşumun evinden tuhaf sesler geliyordu. Bende bardağı alıp duvara dayadım ve dinledim. Endişelenecek bir durum yokmuş 😃
Olmadı. Öyle bir şey yapmak karşıdaki kişilere hakaret olur.
Hayır hiç dinlemedim dinlemem de. Zaten sürekli kulaklık olur kulağımda müzikten bir şey duymam.
Oldu eskiden artık ilgimi çekmiyor şeyler kolay kolay
kapı değilde yan komşuyu duvardan dinlediğim olmuştu
Bardakla yan daireyi dinlemistim de bisey anlasilmiyodu djdjdj
Allah affetsin dinledim
Bi kere oldu ondada yüzüme gözüme bulaştırdım bir dahada yapmadım😂😂
Yani olmuştur herhalde
Olmaz mı hiç.
Ama dedikodu için değil 😉
Evet deidkodu severşm
Dinlemedim
Dinlemedim hiç dinlemem de zaten
Hayatım boyunca hiç bir zaman dinlemedim