Ciddiye almadığım insanlar için ne kılımı kıpırdatırım, ne de iki söz ederim. Herkes terbiyesiyle, ayıbıyla konuşuluyorsa bunu ben değil de daha çok kendileri dert edinsin. Ben onlar adına üzülürüm en fazla...
Karakter yetmezliği yaşıyor demek ki. Kendinden emin olan kendisini ispatlamak için yırtınmaz. Benim asıl zehirli bulduğum başka bir tipoloji var maalesef; dibine kadar narsist olduğu halde kendisini herkese ilgiden hoşlanmayan, egosuz, tevazudan geberen üslubuyla SATANLARI şeytan alsın götürsün defolsunlar gerçekten onların her birinden iğreniyorum onların sinsiliği kadarını kendisini açıktan övenlerde görmedim! O tipleri cidden ilahi adalete havale ettim amin.. Dilerim herkes anlasın ne mal olduklarını amin.. 🍀🍀
Eğer biri kendini göstermek ve ispat etmek için etrafa bağırıp çağırmaya gerek duyuyorsa, başka türlü fark edilmiyorsa, zaten her şey anlaşılmış olur..
Arada konuşurken her insan kendini övebiliyor. Belirtmeden derken kendimi övmek gibi olmasın dememelidir. Böyle cümle ile başlarsa bunlar kendini abartarak över. Zaten konuşma anında karşındaki bunu anlar. 💯
Eskiden olsa her insanda değerli güzel olan bir şey bulunur. Bu yüzden o değerli olana yönel derdim. Ama maalesef her insan kötüdür kimseyi onemseme, (senin için değerli olduklarını kanıtlayan ve hakedenler dışında)
Her insan istemeden de olsa kendini över bu herkesin de hakkıdır ama dozunda iyidir bu fazlası başka şeylere girer sürekli kendini özellikle malını öven insan en iyisi mükemmeli benim diyenin öz güvensiz ve görgüsüz olduğunu düşünüyorum :)
Eğer biri kendini göstermek ve ispat etmek için etrafa bağırıp çağırmaya gerek duyuyorsa, başka türlü fark edilmiyorsa, zaten her şey anlaşılmış olur..
Kaliteli insan kendisini övmez. Eğer övülecek bir insansa karşı taraf zaten bunu yapar. Kendindeki eksiği kapatmak isteyen insan böyle bir şeye girer. Bence boş ve komik bir durum.
bunu genelde benim gibi şakasına yapan pek çok kimse var herkesi egoist görmemek gerek yeri geldiğinde iki tarafıda çok güldürebiliyorum bu şaka övünçlerimle