Ajans diye memleketimden kalkıp beş saat otobüsle başka şehre gittim ailemi silmiştim 22 yaşındayım o yüzden onlara haber vermedim. Gitmeden wpde otelde misafir edileceksiniz yazıldı yol masrafı bizden yazıldı. Gittim abi beni taksiden aldı yürüttü normal iyi bi siteye götürdü sonra oraya geldik ben ajans sandım girdik oraya ayakkabıyla. Kapıyı bize adamın sevgilisi açtı. Beni mutfağa yollattı abi ve 2 saat hiç gelen giden olmadan öyle bekledim sordum ajanstakiler ne zaman gelicek diye ve abi gece gelecekler dedi abi dediğim de abi gerçekten baya büyük 35-40 yaşında. Dedi ki burası benim evim kızımla yaşıyorum. Neyse gece 1de geldi ta konuşmaya baktı ben kapalıyım dedi ki adamlar 3 bin lira para vericek böyle olmaz yanında başka kıyafetin var mı ve o şekilde gece 2ye kadar ütü yaptım neyse değiştirdim elbise giydim adam gece 3te konuştu benimle bu işler böyle dedi uyumak yok bu işlerde dedi, deneyimsiz olduğumu ve sadece tesettür giyeceğimi öğrenince s^çtık dedi. Gece 3te otel baktırdı 4e kadar para vermemek için bi şekilde onu oyaladı. Sonra işte ben hiç uyuyamadan sabah oldu ve beni cafeye geç ben geliyorum diyerek yolladı. Yol parasını vereceklerini takside söyleyerek getirdiler ama yol parasını atarım dedi atmadı ben de polise gittim ve adamın 98 suç kaydı olduğunu 2 cinsel saldırı suçu olduğunu gösterdi polis bana. O ana kadar namusumla alakalı bir korku aklımdan bile geçmemişti çünkü herife hep abi dedim o da yüzüme bakmadı. Neyse yine olmazdı da halam ve amcamlar beni sadece annen baban var diye tuzağa kıstırıp hiç benim açıklamama izin vermeden bir saat boyu bana her an Tokat atılması korkusuyla ben cevap veremeden konuştular halam babama bu tcvze uğrar dedi bunu muayeneye götür dedi. Bak senin yüzünden bugün 3 amcan baban o adamın yanına gitse ölebilrdi dedi. Şimdi bende travmatik korkular oluştu akarabalarım yüzünden oysa o evden çıkana kadar aklıma bile gelmedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu hala kim de konuşuyor 1 yoldan fazla süredir görmüyorum bile vasıfsızın teki
Güncellemeler
+1 yıl
Allah muhafaza soru başlığına bak ya sonradan fark ettim
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler