Herşeyde aceleciyim, bir türlü kendimi kabullenemiyorum, neden?

Evet, böyle. Neden? Yani ben böyleyim diyemiyorum, sürekli öğrenme isteği var, sürekli gezme, yapma isteği var. Elbet çoğu kişide vardır ama ben de aşırı derecede var. Yani bir şeyi hemen başarmalıyım, diyorum. Normalde yavaş yavaş olur bu ama şimdi, hemen olsun istiyorum. Aceleci oluyorum. şu an okuyorum, mesela bir soru çıktığında karşıma hemen yapmalıyım, diyorum. Yapamazsam da sinirleniyor, moralim bozuluyor, umutsuzlaşıyorum. Halbuki çok saçma, daha önceden böyle değildim, sonradan böyle oldu. Arkadaş nedir bu takıntı ya? Aman sakın beni deli falan zannetmeyin :D. Normal bir kişiyim ama nedir bu acelecilik, kendimi bir türlü kabullenememem. Böyle çok zorluk yaşıyorum. Bu bir psikolojik sorun mu, bir de artık vücudum herşeye tepki veriyor. Yani yoldan bir kişi gelipte bana saldıracak gibi, hep savunma halindeyim. Tamamen isteksiz. Nedir bu arkadaşlar, hiç böyle değildim, niye böyle oldum. Bir süre yalnız kaldım böyle yalnızlıktan mı oldu acaba? Ne alaka demeyin, gerçekten olabilir, bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :/.
Herşeyde aceleciyim, bir türlü kendimi kabullenemiyorum, neden?