Kendimi bildim bileli hayatım boyunca aşırı ilgilen haz almadım. Yani mümkünse insanların beni bana bırakmasını daha çok istiyorum. Çocukluğumda da böyleydi hatırladığım kadarıyla ilgi kimden gelirse gelsin aşırısı beni fazlasıyla sıkıyor. Çok göz önünde olmayı sevmiyorum. Fakat istemesem bile bir şekilde göz önünde olabiliyorum. Sadece hasta olduğum dönemlerde biraz ilgi hoşuma gitmiyor değil.
İlgilenmek ve ilgilenilmek sevenin ve sevilenin birbirine verebileceği en muhteşem hediyedir her daim. Nice insan var, sırf ilgisiz eşi yıldönümlerinde gidip en pahalı hediyeler alıyor ama bi' sevgi sözcüğü kurmuyor diye o alınan pahalı hediyeyi kullanmak bile gelmiyor içinden. Asıl olan üslup önemli. O ilginin bir kıvamı, dozu, demi olması gerekir. Ne boğacak ne de mahzun edecek. Bunun doğru miktarı da her çiftin arasındaki özel iletişime bağlı.. 🍀🍀
Fazla ilgi beni boğar. İlgiye hayır diyemem belki fakat aşırısı da insanı darlıyor. Bazen kendimle baş başa kalmak, insanlardan uzak olmak istiyorum. Böyle zamanlarda ilgiye boğulmaktan hoşnut olmam.
SEverim ilgi kim sevmez ki :) Ama mıç mıç da ne biliyim beni boğuyor biraz. Dozunda ilgi mutlu eder diyoruz ilgi arsızı da değilimdir. dilenmem ilgi diye
Ya şu tarz mesajlaşmaları okurken ben yoruluyorum cidden bir ilişkiye başlamaktan soğuyor insan vallahi. Her şey dengeli güzel ben kendim fazla ilgili bir insan değilimdir bana da öyle yapılsın istemem. Yer zaman kavramının mutlaka olması lazım. Her şeyden önemlisi anlayış ve hoş görünün olması lazım.
Aman aman ilgi delisi değilim hatta aşırısından bunalırım. Yerine göre ilgi görmeyi tercih ederim. Süreklilik hâline gelmeden.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boğar ilgiyle samimi sevgili arkadaşım konuşmak gerek olan birseyi ilgimi sanıyorlar oysaki neyseheekes işine baksın hayattaki sınavın vicdanın sesi başkaların sesi değil kimsenkendino birsey sanmışsın herkes birer toprak sevgi saygı on planda hepte öyle kalacak insanlar söyle zannediyor sınavın sonuçları kisinin elinde hayır kardintarafin sinavlarıda var
Sevgilimden veya eşimden gelen ilgi hoşuma gider ama abartılmasını sevmiyorum ben darlanırım.. Normal çevremde arkadaşlıklarda öyle mıç mıç opme sarılma konuşma aşko maşko laflarını itici buluyorum.
Sevgilimden görmek asla sıkmaz, ki gösteriyor ilgisini oldukça fazla.. Ben bundan memnunum. İşime, hayatıma vs. müdahale edecek şekilde ilgiyi abartmıyorsa hiç sıkıntı yok. Karşılıklı konuştuğumuz zamanlarda yapıştırsın ilgiyi, hiç sorun değil. :D
İlgiden boğulmak istiyorum desem yeridir.. Ama öyle yapmacık ilgileniyormuş gibi görünen ilgiden değil. Gercek ilgi.. Beni ilgiye boğsunlar artık valla gençleşiyorum ilgi gördükce... Bekleye bekleye 20 yaşında yaşlandım 😂😂
Bence sevdiğin ilgi duyduğun kişiden gelen ilgi bıktırmaz insanı daha çok mutlu eder ve bağımlı eder ☺️ Tabi bunun iki taraftanda gelmesi gerekiyor bence..
Aslında tam bir ilgi arsızizim ama fazlası da boğar. Yani sevsin göstersin ama bunaltmasin. Önemsesin ama sürekli nerdesin ne yapıyorsun demesin.. gibi..
Karşımdaki kişi bana ilgi versin ama dozunda bana aşırı ilgi verirse kendi içimde derim ki lan bu bana çok değer veriyor bu zaten cepte derim soğurum. Yani bana ilgi verecek bi yandan da onu kaybetme korkusu vermesi lazım
Kendimden örnek vereyim kız arkadaşımı çok seviyorum surekli konuşmak benimle ilgilenmesini istiyorum ama ona göre bu onu * biraz rahat bırak diyor ama çok seviyorum anlamıyor o yüzden fazla ilgi sıkar ama sevdiğini hissetttir
İlgiyi hiç sevmem. Birilerinin odak noktası olmak canımı sıkıyor genelde rahat hissedemiyorum. Ama o birileri benim yeşil gözlüm olacaksa boğulmaya da razıyım.