Fikrim neyse zikrimde oldur genel olarak. Duygularımı çok fazla saklayamam. Birey olarak içe dönük olsam da, ifade olarak dışa dönük bir insanım. Birine karşı ne hissediyorsam o duygumu sonuna kadar belli eder, hissettiririm. Hissettiklerim, kalbim ve aklım ile aynı paraleldedir.
Ben zıt olduğunu düşünüyorum, akıl mantığa dayalı olarak, kalp duyguya bağlı olarak çalışırlar, kimi zaman akıl üstün gelir, kimi zaman duygular üstün gelir. Çoğu hata bu yüzden yapılıyor
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Sen aklımdan geçenleri gayet iyi bilirsin 😬😬😂😂 Genelde aynıyımdır, bir fark yok. Sadece karşıdaki insana göre şekil alır. Karşımdakiyle ne kadar rahatsam o kadar ben olurum.
Çok zıt, aklım benimle alay ediyo bazen, şu iç ses varya işte o bela benim peşimi bırakmıyor. Kalbim tam olarak istediğim şeyleri bana veriyo. Daha mantıklı ve duygusal. Karışık ama iyi.
Cok zitlar ve eninde sonunda kalbimin soyledikleri aci yasatiyo. aslinda hem mantigimla yani aklimla haraket eden biri olmak istemisimdir ama duygulari kayb etmek icin cok aci cekmek gerekiyo. ama yine de siz basara bilirseniz kalbinizi dinlemeyin (cok şanslı değilseniz)
Hep zıtlardı ama ben bir çözüm buldum. Kalbimin istediği bir şey aklım onaylamıyorsa yapmıyorum. Bazen aklımın istediği şeyi de kalbim kabul etmiyor. Onu da yapmıyorum.