En kötü anınız da bile güçlü görünmeye çalışır mısınız?

Mecbursam evet. Onun dışında çoğu zaman salıyorum açıkçası. Kötü hissediyorsam iyi hissediyor gibi görünme çabalarına girmiyorum. İyi duygularımı da, kötü duygularımı da dibine kadar yaşamanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Aslında güçlü görünmekten daha çok güçlü durmaya çalışıyorum evet. Çünkü dünya vahşi bir doğa gibi. Ve burada güçsüzlere ayrıca zayıflara yer yok. İnsan gardını düşürdüğü anda tepesine binecek yüzlerce sırtlan var. O yüzden ben ve sevdiğim insanlar güçlü olmak zorundayız.
Görünmeye çalışmam çünkü en kötü anımda bile güçlüyüm
Her zmaan kuzum. Kimse yikildigimizi görmesin 😊
😘💕
🥰..
Cevap
20Cevap
Hayır olduğum gibi görünürüm
Güçlü görünmeye çalışırken ben
güçlü görünmekle güçlü olmak bazen aynı şeyler değildir hepimiz güçlü kalmak zorunda kalırız ağlamak bazen bağırmak konuşmak isteyebiliriz hepimiz insanız neticede bu güçsüzlük demek değildir mutlu olmak ne kadar normalse ağlamakta bir o kadar normal
Her zaaman dik durmaya çalıştım öyle de oldum içime sttım acıları anıları bakalım ne zaman ters tepecek
İnsanlığın kaderi değil mi dertlerin de boğulmak
İnşaallah tek duamız o iyi güzel insanlarla hayatımızı yaşamayı nasip etsin 😊🙏
😊😊😊
Güçlü görünmeye çalışmak değil bizzat gücün ötesi olurum. Bu tarz durumlar bende ters etki hoşuma gider daha güçlü olurum kahkaha attığımı bilirim;;;))))
O anlarda ani cevap vermiyorum, mimiklerimi kullanmıyorum ve beni etkileyen kişiyi görmezden geliyorum. Bu şekilde yaklaşırsaniz otomatik olarak etkilenmiyorsunuz.
Evet, sevdiklerimin üzüldüğümü görüp üzülmesini. Art niyet besleyenlerin de bunu görüp mutlu olmasını istemediğim için öyle bir duruş sergilerim.
Hayat boş zıpla dur çoş. Birazcık takmayacaksın ya da Oklava yutmuş gibi dik duracağız. Dost görünümlü yılanlardan kendimizi korumalıyız değil mi?
Bu şarkı da dediği gibi, aynen.
Maalesef bazı insanlar kendi üzerine alındığından belli edemiyorum sıkıntılarımı... Ve bazen de çoğu zaman kimse dikkat etmiyor umrunda bile değil...
Bunu çok iyi başarıyorum herhalde ne kadar kendimi mutsuz hissetsemde kimseye bu yansımayı vermiyorum
Denedim bunu yapamadım , diri diri gömülmek istedim o an
Artık yapmıyorum bunu güçlü değilsem değilim yani zorlamam
Bugün 28 tane şirketi karşıma aldım, bir çalışan olarak. Hakkımı emeğimi savunurum..
Maalesef , çünkü etrafta beni anlayacak kimse tınne
Hayır hiç taktik mantık yapamam ne hissediyorsam öyle davranır öyle gorunurum
Evet, böyle olmak zorunda.
Solgun, sönük bir ruh halim yansır
Her zaman güçlüyüm
Oğlak burcuyum. Yeterince açık olmuştur umarım.
Mutlu değilsem görünmenin ne anlamı var
Aksine tutmam ağlamak geliyorsa içimden ağlarım
Herşeyi Aşarım Bu Hayatı Yaşarım
Çoğunlukla evet
Hayır.
Evet
Sürekli bunu yapmaktan yoruldum
Her zaman her yerde.
Evet bazen
Bazen
Çalışamam
Oldu hep oluyor.