Empati kuruyor musunuz? Kurduğunuzda kendinizi daha çok haklı mı buluyorsunuz haksız mı?

Empati kurarak karşımdakinin yerine kendimi koyuyorum, o kişiyi anlıyorum ve daha anlayışlı olmaya çalışıyorum sanırım birazda merhametli olmak gerekiyor sadece empati yapmak yeterli olmuyor. Ben haklı olmak ya da olmamak için empati kurmuyorum. Her şey insanlar için ve her an her şey olabilir.
Empatiyi kurma nedenim kendimi ya da karşıdakini haklı görmek için değil onun bakış açısıyla bakıp anlayabilmek için. O yüzden haklı çıkardığım kimse yok
Empatinin amacı anlattığın şeydir zaten. Ben kimi haklı çıkarıyorsun demedim ki, insanların bakış açısıyla baktığın zaman onlara mı hak veriyorsun yoksa yine kendine mi hak veriyorsun dedim
Empati kurduğum zaman haksız olduğumu gördüğüm zaman da çok oluyor ya.
Padişahın kızı haksız olur mu hiç ya 😂
Tabi olur 😂
Haksız olsa da haklı olur padişah kızları 😂😂 padişaha karşı mı gelecez 😂😂
Haklı da bulduğum oluyor haksız da yalan yok.
Cevap
9Cevap
Haklı buluyorum. Eviriyorum çeviriyorum, bardağa dolu tarafından bakıyorum yine ben haklıyım, yine ben 😃
kendimi haklı buluyorum
Çok haklı buluyorum öyle haklı buluyorum ki acayip haklı buluyorum
Haphaklı buluyorsun demek ki kendini 😂
Türkçeye yeni bir kelime kazandırdım, haphaklı sjsj
😂😂
Tepki vermeden önce hep empati kurup ne tepki vereceğime karar veririm. Hiçbir zaman haksız değilimdir. 😌

Dörtlük dörtlük kendimi haklı bulamam ancak subjektif şekilde haklı bulduklarım oluyor. Empatiyi kim nasıl isterse öyle kuruyorum.
Kaslı değilim. Uzun değilim. Zengin değilim. Demek ki sevilmeye hakkım yok. Sevilmek istersem haksız, sevilmek istemezsem hissiz oluyorum. Demek ki neymiş, hanımefendiler hep haklıymış... Herkese sevdiğiyle sonsuz mutluluklar...
emtapi kurduğumda ben genelde karşı tarafı haklı buluyorum.
haksızken haklı duruma düştüm Allah ikisine de düşürmesin
Haksı buldugumda oluyor haklı bulduğumda. Ama çogunluk haklıyım
empati kurmama gerek yok ben her zaman haklıyım ajs
Nerden baksam ben haklıyım 😃
Ben her zaman haklı çıkarım...😅
Ciddiyim gerçekten...
Haklı olduğun için mi haklı çıkıyorsun yoksa haklı çıkmanın bir yolunu mu buluyorsun. Önemli olan o 😂
Yok gerçekten haklıyım, çok oldu burada böyle soru bile açmıştım, her zaman haklı olmak zorunda mıyım diye 😅
Demek ki yeterince mantıklı hareket eden bir insansın ne güzel işte 😅
Öyleyim evet, güzel zaten memnunum...😊
oğlak burçları bunu çok iyi bilir hatalı bile olsak her zaman haklıyız..
Haksız tabii yoksa gelişemem ki
Haklı
Ben hep haklıyım 🙄
Evet kendimi kendimce hep haklı buluyorum 😊
Haksız bulduğumda oluyor haklı bulduğumda
Haksız bulduğumda oluyor
Bu yasina kadar iyi dayanmissin
Bi haksız çıksam
Haklı sjjsjs
Haklı buluyorum
Hayır
Haklı buluyorum