Ben öyle hayatımdan çık git defol git falan demem açıkçası. Zamanla araya giren soğukluk zaten buna delalet ediyor. Kaldı ki geçen haftalarda bunu yaşadım çünkü araya epey bir soğukluk girmişti ben çıktım hayatından. Öteki türlü kabalaşmaya girer o da benim çok tarzım değil. Dediğim gibi araya ciddi bir şekilde mesafe girdiyse zaten su akar yolunu bulur hesabı bir yerden başlayacaktır.
Ben sessiz gidenlere alışkınım. Sessiz gitmeleri daha iyidir böyle kişiliklerin. Çünkü kimsenin kul hakkına girmeyi sevmem bir şeyleri olumsuz ifade ederek.
Egosu çok yüksek sevgimden faydalanıyor diyelim ama bazen sevgi can sıkıcı bir hal alıyor. Sevdiklerime kıyamıyorum ama bana zarar vermeye başlayınca sabrıma bitiyor işte..
Ben hayatımdan birini çıkartacağım zaman, ya çok kırıcı olur direkt yok ederim ya da soğuk davranırım ve kendisinin anlamasını beklerim. Ama sabrım bu konuda kısıtlı. Bir an önce çıkarırım
Bazı tipler yüzüne gidip ondan hoşlanmadığını artık görüşmek istemediğini dürüst, açık, net söyleyince hasta ruhları gereği maalesef takıyorlar. Bunlara hayalet modunda takılmak en iyisi. Öyle bir def edilmesi gerekiyor ki bunların, defolduklarını dahi anlamasınlar. Kimsenin psikopatlığıyla uğraşmadan, temiz ayrılış, temiz kurtuluş. Mis.. 🍀🍀
Hahaha sorunuz bir harika, günümüz dünyası ile ne güzel örtüşüyor..😃😃 Öyle bir dünya da yaşıyoruz ki; belanın nereden geleceği bile belli olmuyor artık. Yolculukta, sokakta, araçta, ya da herhangi bir ortamda bela geliyorum bile demiyor direk bitiveriyor bazen dibimizde. Bu sebebten başının derde girmesini istemeyen insan ölü taklidi yapmalı bence hayatından def etmek istediği insanlara karşı güzel bir savunma taktiğidir her daim.
Zamanla gördüm ki insanlara iletişimde bulunmak istemediğinizi haklı sebeplerle söyleseniz de maalesef ters tepkiler görebiliyorsunuz, çok anlamıyorum bu durumu ben. Yani birisi bir başkası ile neden konuşur? Huzur bulduğu, mutlu olduğu, değer gördüğü için değil mi? Ama bu durumu sanırım kabullenemeyip uzatmak isteyenler oluyor ve durum vahim hale gelebiliyor izah etmeye kalkınca.
Kral senin sorular iyi ama senin sorularda millet bence sallıyor 😄 yine cevapları okudum da maşallah herkes çok cool ve cesaret timsali 🤪 bana gelecek olursak bazen direkt söylüyorum bazen kendileri gitsin diye bekleyip köşeye çekiliyorum vs. Duruma ve kişiye bağlı yani. Aman aman derecede sorunlu insan yok zaten benim hayatımda…
Kendiliklerinden gitmelerini bekleyecek kadar sabırlı değilim artık. O yüzden artık hayatımda istemediğim herkese bunu açıkça söyler bir an önce çıkarırım yaşam alanımdan.
ben ölü takliti yapmam istemiyorsam direkt istemiyorum derim sevmiyorsam sevmiyorum derim eski sevgilimle kavga ederdik beni artık istemiyor musun? sevmiyor musun? diye sorardı en en en kızgın anımda bile sinirimden tersini söyleyemezdim seviyorum derdim ne zaman ki ondan nefret ettim işte o zaman aynı soruyu bile duymadan seni sevmiyorum artık nefret ediyorum senden ! dedim
Neden onların gitmesi için taklit yapıyım ki hayat benim hayatım ve kararları ben veririm. Bana taklit yapmalae değil kapıyı açıp uğurlamalar yakışır. Herkes kendi yoluna kendi yolunda mutlu olsun :)
Hoşlanmadığım insanlara onlarla görüşmek istemediğimi, aynı ortamda olmaya tahammül edemediğimi açıkça söyler ve belli ederim. Belli etmemeye çalışsam bile yapabileceğimi sanmıyorum, ne hissettiğim davranışlarıma, sözlerime, mimiklerime çok yansıyor.
Bana nasıl geldigine bağlı bu birazda eğer saygı durumunu koruyamıyorsa tekme atmak daha kolay oluyor. Diğer türlü can çekişiyor gibi hissediyorum hem konuşmak istemeyip hem de kırmadan söylemeyi pek beceremiyorum.
Teşekkürler o zaman 🌺 Ama bazen son reddeye gelirsin artık yapacak bişi kalmamışsa hayatından çıkarmak istersin ve bunu rol yaparak değil açık açık söylersin doğru olanda bu..
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bir kere yaptın bunu bir kere dedim gel artık konuşmak istemiyorum diye birisini çok inanılmaz kırıldığını fark ettim daha kibar şekilde çıkartmaya çalışıyorum hayatımdan
Açıkça söylerim. Söylemesem bile tavrımı belli ederim. Kolay kolay silmem insanları ama sonuna geldiyse umursamam ve bunu da açıkça söylerim. Hayat can sıkıp çekecek kadar uzun değil.
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Hayatınızdan def etmek istediğiniz insanlara ölü taklidi yapıp kendilerinin gitmesini mi beklersiniz yoksa açıkça söyler misiniz?