Insanlar neden boyle? Siz de boyle misinizdir?

Sag taraftaki kaburga kemiklerimden bazilari dogustan kaynak oldugundan sag tarafim asagiya cekiyor cok dik duramiyorum. Derecesi cok yuksek degil ve agri yapmiyor. Dr duzelmeyecegini ve onemli olmadigini soyledi. Gun icinde aklima bile gelmiyor. 45 kisilik kalabalik bir restoranda calisiyorum. Bu gun bir kiz "hey adin ne" diye seslendi. Dondum soyledim. "Niye egri yuruyorsun dik yurusene" dedi. yuruyusumu taklit ederek "boyle yuruyorsun" dedi. Guldum gectim "egri yurumuyorum vucudumun sekli oyle, kaburgalarim dogustan birbirine bitisik oldugundan asagiya cekiyor. " dedim. Hmmm allah sifa versin dedi. "Sifa verilecek bir durum yok. Cogunlukla brlli bile olmuyor bazk kiyafetlerde ya da cok dik durdugumda ama surekli bilincli durus yapamiyorum yoruluyorum. Belli olsa da umurunda degil." Dedim. "Yok yok yine de belli oluyor ameliyati yok mu" dedi. "Ameliyat olmayi gerektirecek bor durum degil." Dedim. "Sen dik durmayi aliskanlik haline getirmemissindir getir duzelir." Dedi. "Oyle duzelecek bir sey degil kaburgalarim dogustan kaynak oldugundan oyle." Dedim yine Allah sifa versin dedi onemli degil dedim. Sonradan agladim ama uzuntunden degil sinirimden. Ben ona yumrugum kadar gozalti torban neden var demedim ki ama var. Daha adimi bilmiyor ama su acimaya, acima sebebine, su konusmalardaki sonirsizliga ve cehaletteki ozguvene bak. Insanlar neden boyle her seye karisiyor?
Insanlar neden boyle? Siz de boyle misinizdir?