Kime “adam gibi adam” denir?
Erkek olmak bi çoğuna nasip olsada Adam olmak öyle her Erkeğe nasip olmuyor.

𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬
#sosyetic 💅
💃 💃
Bireysel olarak sözleri ve davranışları bir olan. Kendi ayakları üstünde duran sorumluluk almaktan korkmayan vazgeçmeyen mücadele eden kendi inandığı doğruların peşinden giden. kadar menfaat için , kadar eğilmeyen, hatasını anladığında özür dilemesini, kırdığında onarmasını bilen , ilgisini göstermekten kaçınmayan , hayatımdasın dediği insana/insanlardan kendini sakınmayan, birlikte olduğu ya da olmak istediği kadını sadece ten olarak görmeyen ve bu kadının duruşunu , karakterini ve olduğu gibi varlığıyla kabul ettiğini söylemekten ziyade hissettiren.
Eğlenceli ve sevecen olan. Hayatında olan kadına yalan söylemeyen , kölelik gütmeyen, partnerine saygı duyan koruyan kollayan ama boğmayan , kıskanan ama kısıtlamayan, inandığını güvendiğini hissettiren, güven hissi verebilen, Kendinden emin olan. Olmadık sözler vermeyen verdiği her sözü tutan. Zora gelince kaçmayan, ona en çok ihtiyaç duyduğu anda hayatındaki insanlara sırt çevirmeyen. Ben dili yerine biz dilini kullanabilen. İstemediği olmayınca veya istediği gibi davranılmayınca elinden şekeri alınmış bebeğe bağlamayan, tamamlayıcı, kapsayıcı ve iyileştirici özellikleri olan kimse.
Ailesine, sevdiğine sahip çıkandır.
Başkasının namusuna göz dikmeyendir. Garibanın yanında olan ona sahip çıkandır.
Her zaman kötüye karşı dik durandır.
Hayatını namusuyla onuruyla yaşayandır. ADAM'lık kelimesi herkese yakışmaz...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Sözü eri bir olana denir
Bir kadın olarak erkek karakterini
her zaman imrenmişimdir
Özgüvenli olmalı diye
Ama boş ego balonu olanından değil
çünkü asil olduklarında
hem yakışıklı hem de
ağır ve oturaklı görünürler
❥Erkeğin Asil olanı
❥kadının da hanımefendisi
Benim için Her zaman bir numara
Ama sürekli laf taşıyan önyargılı kendisi namuslu herkesi kötü belleyen okumamış değil bilgisiz olan kendini yetiştirememiş erkekleri görünce
🤦🏻♀️Böyle oluyorum
Her şeyden öte kendi ayakları üzerinde durabilen. Bu dünyada kimseye minnet etmeyen. Helal para kazanan ve çevresine faydalı olan. Birlikte olduğu kadına insan gibi davranan ve kadınların insan olduğuna inanan. Şiddetten uzak ve korumacı bir ruha sahip olan erkeklere bana göre adam gibi adam denir. Olabildiğince kötü alışkanlıklardan uzak durması da ek olabilir.
Kişiye denir
özü sözü bir evirip çevirmeden düşündüklerini söyleyene denir. adam sanırım
Sözünü tutan, duruşu olan, tavırları net, düşünceleri olumlu insana
Kendısinin ve başkasının hakkını gözetip sınırlarını bilene adam gibi adam denir
Adam gibi adam olumlamasına fazlasıyla karşıyım işte kadın gibi kadın adam gibi adam namuslu ya da namussuz böyle saçmalıklardan nefret ediyorum ama birisi benim verdiğim değeri hak ediyorsa iyi niyetimi suistimal etmiyorsa gerçekten iyi bir insansa benim gözümde gerçekten insandır ve erkektir
Öncelikle kendi gücünü eline almış olacak. Yani ayakları üzerinde duran biri olması lazım.
Sözünün eri, dürüst, sadakatin timsali ve sevdiğini her daim sevmeli, bırakmamalı..
İyi olacak bir kere, kendini bazı konularda geliştirmiş olacak, gülecek, eğlenecek, yeri geldi mi masaya yumruğunu da vuracak.
Adam bence budur. Daha fazla özellik vardır illa ki ama aklıma gelenler bunlar şimdilik.
Yolda yürürken önüne bakan, hem maddi hem manevi gözü helalinden başkasını görmeyen erkeğe denilir sanırım sfgh
Bencede önüne baksın 😃 mazallah düşer falan
düşsünler😬😄
Aslında düşsünler evet 😃
🤜🤛😄
Yaşadığı zorluklara, kırgınlıklara, ihanetlere, içten pazarlıklı davranışlara rağmen, ve bir bakışında artık insanları az çok anlayabilmesine rağmen kötüyü bildiği halde kötüyü değil de iyiyi seçme erdemine ve olgunluğuna sahip kişiye denir bence
Adam gibi adam olanı harcarlar kendi çıkarlarını düşünüp menfaatci olmazsan bu ülkede tutunamazsın bir süre adam gibi yaşamayı denedim ama doğru yolu buldum adam gibi adam olunca ezerler en güzeli menfaatci olmak bu ülkede
hayata dair belli kuralları olan ve bunları asla uygulamaktan vazgeçmeyen sözünün eri, yaprak gibi rüzgarın estiği yönde ilerlemeyen, zorluklarla mücadelede dimdik ayakta kalan insanlık vasıflarının tamamını taşıyan er kişidir
Maço ama sevdiğine kıyamayan birine Adam gibi adam denir😍😂
yumuşaklar adam olmazlar maçolar adamdır maçoluktan tek anladığınız vurma kırma acıyorum tek bunu düşünenlere
Sonra şiddet diye ağlarsınız kadına şiddet ve cinayetin bitmesi için ilk önce kadınların efendi yumuşak erkek sevmesi lazım
Serseri erkekler maço olur ve karaktersiz sadakatsiz olurlar. tamam şiddet görünce ağlama dalga geçtiğin yumuşaklara muhtaç olursun sonra
@calmboy03 kör cahiiil seni :D yumoşlara muhtaç olmayız merak etme sen. Otur kendi derdine yan. :D maço erkekler serseri olmazlar, sadakatsizde olmazlar. Alfa dediğimiz erkek tipidir, Maço, tabiatı sert olan, söz dinlemek yerine sözlerinin dinlenmesini isteyen kişi demektir. TDK diyo 😅
Eziksiniz işte. Sen anlamına değil işlevine bak. Trde maço dediğimiz tipler sakallı mağara adamı eli tesbihli kadına sevgi değer vermeyen söz hakkı vermeyen hep kendi dediğini yaptıran insan dışı tipler. Sevmediğiniz efendi yumuşak tipler halbu ki değer bilip seviyor tabi siz zeki değilsiniz anlıyorum
Sen maço erkek dediklerimizi tv den ordan burdan gördüklerinle yorumluyorsun bizim bahsettiğimiz tam olarak o tipler değil sen boş ver bu işleri
Balım bu Anlamamış :D
@calmboy03 sende beyin dediğimiz organını kullanmaya bak :D bana göre mağara adamı senin gibi tipler daha kadınlarla nasıl konuşacağını bilmeyen mağarada yetişmiş olduğu bariz ortada olan tipler. Eziklik budur işte. Maço tipli erkeklerin ne olduğunu bizden iyi biliyorsun ve Sen öyle olmadığın için altında eziliyorsun 😅
Ben gayet de iyi anladım. Size sert davranan küfür hakaret eden istiyorsunuz. Benim beynim var ben hicbir kadına küfür hakaret etmem sert davranmam yumuşağim
@Calmboy03 çok fazla yumuşama harcarlar seni 😅 daha bir kaç dakika önce “eziksiniz” yazan kimdi ya 🥹 maço erkekler sert bir mizaca sahipler ama küfür ve hakaret onlara göre şeyler değildir :D bilmem anlatabildim mi, anlaaa laaan
Sizin istediğiniz tipde biri yok ben de bunu anlattım. Sert maço tipleri tvde görüyoruz. Umarım şiddete cinayete kurban gitmezsiniz by by
Işte sadece dışarıya sert olan sevdiğine kıyamayan biri yok. Seni harcarlar merak etme şiddet cinayet göreceksin. Evet yumuşak erkek sevmediğiniz için eziksiniz çünkü size değer sevgiyi ancak yumuşak erkek verir gerisi boş yalan yatağa atma amaçlı olur
@Calmboy03 az tv izle çok oku :D kadın cinayetlerini işleyenler maço erkek mi? Ezik, psikopat, ruh hastası tipler.. dışarıda pisicik, kadına güç gösterisi yapan ruh hastaları.
Neyse uzatmayacağım. Onlar kendini maço zanneden bunu senin gibileri yutturabilen tipler
Şefkatli olan ve bu şefkat ile hareket etmeye çalışan adama denir. Şefkatli adam asla acıyarak bakmaz. Her şeyin yerini bilir. Ona göre hareket eder.
Keşke bizde öyle olabilsek
Sozunde duran, itibari olan, dedikodu yapmayan, gozleri fildir fildir donmeyen, bugun seni sevip yarin baskasina trafik lambaligi yapmayan adama denir.
Sorumluluk sahibi, oturmasını kalkmasını bilen, üslubuna dikkat eden, hakkı olmayana yan gözle bakmayan, haksızlığın karşısında boyun eğmeyen, dedikodu yapmayan, sahip olduğuna şükreden, gözü dışarda olmayan, başkalarına göre şekil alan ve kendi standart davranışları dışına çıkmayan insana adam denir bence.
Güçlü
saygılı
sahiplenen
kıskanan
dürüst
Savaşmaktan kaçmayan
kadınının her şekilde yanında olan
Adil
Merhametli başı sıkışana el uzatan
Sorumluluk sahibi
Adam dediğin doğru olur ağzından yalan çıkmaz sevdiğine tam sahip çıkar öyle biri gelir biri gider havasında olmaz. Kendisi her şeyiyle tam kadının olur, kadın da onun her şeyi.. ❤️❤️❤️
Adam gibi ya da kadın gibi kadın kavramlarını saçma buluyorum, insanları bir kalıba sıkıştırmak saçma. gerçekten seven kişi iyidir her zaman
@GOKHANoturumactı tanıdığım en karakterli net dürüst güvenilir adam 😎
Tamam şımarma şimdi hemen 😂
En İyi Erkek Görüşü