Çok seven erkekler bile nefes alabilmeli bu onların da hakkı bence 😅😅
Sevdiğim erkeği ilgimle astım etmek de, aşırı ilgi beklentisiyle boğmak da benim tarzım değil. Dengeli, tatlı bir rüzgâr esebilecek kadar sağlıklı bir mesafede yaşanması ideal diyorum..🍀🍀
İlgi delisi biri olmadım. Bu kişinin kendine güveni olmadığını gösterir ki benim kendime güvenim tam. Ayrıca ilgi için beklenti içine girmek bu sefer kişide hüsrana varan bir durum çıkartır ortaya. En makul olanı seven insanın içinden geldiği gibi davranmasını sağlamak.
Öyle üst düzey ilgi beklemem ama derdimi sıkıntımı mutluluğumu paylaştığımda benimle üzülmesini gülmesini omuz olmasını isterim. Öyle miş gibi değilde gerçekten orada olduğunu hayatımda olduğunu ve benimle ilgili her şeye karşı ilgili olduğunu hissetmek isterim.
Yok ben daha ziyade cüzzamlı gibi sürekli linç gördüğümden ilgi beklemeye hakkım ve fırsatım olmuyor. Çünkü kadınların gözünde kaslı ve uzun olmayan erkeğin önemi yok, değeri yok, ilgisi yok, duygusu yok...
Aşksızlık krizinden sık sık ilgi peşindeyim; ama kimse benimle ilgilenmiyor. Bu gidiş nereye kadar sürecek? Araba değiştirince mi yoksa yolda ayağımı burkup, düşerken kaza tehlikesi atlatınca mı?