Çok kötü depresyona girdim ama birden hafifledi, bir daha olur mu?

Merhaba
Şimdi burada bir çözüm bulmak zor çünkü bir çözüm bulmak için saatlerce detaylı bir şekilde anlatmam gerekir. Fakat kısaca anlatacağım.
Üniversite hayatı yüzünden bir 3-4 ay depresyona girdim (tıpta okuyorum). Hatta aileme söylemeden bir kere doktora gittim teşhis için. Hayatımda ilk kez oldu. Hergün ağlıyordum, şimdi ailen farkına varmadı mı diyeceksiniz, başka bir şehirde okuyorum yani tek kalıyorum. Üniversite ve zorluklar psikolojimi bozdu ve derslere girmedim. Hatta bırakmayı düşündüm, sonunda bırakmadım ama çok düşündüm ve çok istedim çünkü bu bölümü o kadar severek seçmedim yani.
Ama 2 haftadır kendimi biraz daha iyi hissediyorum, çok kilo aldım ama yemek yiyince kendimi daha da iyi hissediyorum. Birden bire böyle kendimi biraz daha iyi hissetim ve olayları kafama çok takmamaya karar verdim. Yani okulu yapamazsan başka bir şey yaparsın diyorum kendime; hayat devam ediyor.
Ama böyle birden kaybolması tuhafıma gitti, bir daha olur mu? Duyduğuma göre tedavi olmayınca yeniden ortaya çıkabiliyormuş. Umarım öyle değildir çünkü bir daha olursa kaldıramam.
Çok kötü depresyona girdim ama birden hafifledi, bir daha olur mu?