+1 yılkişiliği yerine oturmuş olgun birisi kadınına el kaldırmaz. bazen çileden çıkaran kadınlar olabilir bir tokadı hak ederler. yinede vurmamak lazım. zor olan vurmamaktır. çünkü vurmak çözüm değildir. vuranları el kaldıranları asla savunmuyorum.
ama ne yazıkki çoğu kadın eşinden dayak yiyor. kendini modern sanan kadınlarda dediğin gibi hemen boşanmak istiyorlar ya peki sonra..! boşandıktan sonra nasıl oluyor hayatın ben söyleyeyim çoğusu o tokadı hayattan yiyor bu sefer misliyle. dul bir kadın olmak her koşulda zordur. ama kocası el kadırdığında sesini çıkarmayıp gidip odasına çekilen kadın kocasını vicdanıyla baş başa bırakmış olur. tabi vicdanı olmayan insanlıktan çıkmış bir azınlık vardır onlar hariç. vicdanıyla baş başa kalan erkek mutlaka pişman olur ve eşinin gönlünü almak için elinden geleni yapar.
ve işte tamda o an akıllı kadınlar ve akıllı olmayanların kırılma noktası orasınıdr :)
kocası o haldeyken kadın muhtemelen uzun süredir istediği bir şeyi kocasına bir anda kabul ettirebilir.
evet kadınlar akıllı olun. her tokatta bavulu toplamayın.620 Yorumla- +1 yıl
Daha iyi anlatılamazdı teşekkür ediyorum
- +1 yıl
cevabı yazarken güncellemeni görmemiştim. anlatmak istediğimi yaşamış anneniz. zaten eskilerin hepsi öyle değilmiydi. bu 30 sene süren ömür boyu süren evliliklerin hemen hepsi böyle değil mi? hangi erkek melek idi onlarda bizim gibilerdi. ve yaşlı erkeklerin çoğunun söylediği laf şudur. Allah karımdan razı olsun çok derdimi çekti. çekilecek adam değildim gençken. vs.
- +1 yıl
rica ederim. ben teşekkür ediyorm.
- +1 yıl
Gelecekte nasıl bir nesil bizi bekliyo hiç bilmiyorum.. Ben bunları yaşadığım için farkındayım yaşamayanlar şu an bana küfrediyodur yazdıklarım için..
- +1 yıl
ben o küfredenlerinde çoğunun sizin gibi yaşadığını düşünüyorum. ama farkında değiller. düz mantık ilerliyorlar. okuyan sanıyorki eşinden dayak yemeyi seviyor bu kız. ama öyle demiyorsunuz. anlaşılamıyoruz işte. gelecekte avrupa gibi olacağız. aile denen bişey kalmayacak bu gidişle. çocukların yarısı gayri meşru orada bizede bu yapılmak isteniyor.
- +1 yıl
@jelyboon ben kocalar dayak atardır. atmalıdır demedim. kişiliği oturmuş biri kadına el kaldırmaz dedim. lütfen sadece size ters olan cümleleri dikakte alıp diğer sözlerimi hiçe saymayınız. elbetteki isteriz kimse kadına el kaldırmasın ama buda insanoğlunun kusursuz olmayışının bir göstergesidir işte. hatasıdır. kadınların bazen çileden çıkartan hallari vardır. bu da kadının erkeğe şiddetidir. bunuda belirteyim. ama bir tokat için yuvamı yıkarım dersen işte sonra hayattan yiyeceğin tokatları düşün. biraz itaatkar yumuşak başlı olun kocanıza karşo. kadına yakışan budur.
- +1 yıl
Kadinlarin cileden cikartan hallerinde sizde konusarak siddet uygulayin bayim. bir tokada yuva yık demedim ben sadece ikinizin mantığını anlayamıyorum elini öpüp ozur dilemek nedir ya ya da vursun da bisey aldirayim mantigi biz bayaniz naifiz kirilganiz. bunu dikkate aliniz. Umarim anneniz veya kardes ya da kuzeninizin başına gelmez. Gelirsede sakin olaki bekle biraz siniri gecsin bisey aldirirsin ya da öp elini demeyin tepkiler ters olabilir anladiniz siz beni.
- +1 yıl
@jelyboon hanfendi biraz okuyun lütfen ben kadına şiddete karşıyım. kadınlar dövülmelidir. kadınları dövün demiyorum. ya ben anlatamıyorum ya da siz anlamak istemiyorsunuz. iki kere yazdım kadın döven kişinin kişiliği tam oturmamıştır dedim. siz bu cümleden ne anlıyorsunuz? ama bir tokat için boşanılmaz diyorum. bir şey aldırmak için dayak yiyin demedim. orada ironi yaptım ama siz bunu anlayamıyorsunuz. ve dürüstçe bunuda belirteyim benim kız kardeşim gelip derse kocam bana tokat attı sustururum evine git derim. bir tokat içni kocanı gelip şikayet etme derim. inanın bunu içtenlikle söylüyorum. tabi o tokat olayı sık olursa o zaman gereğini yaparım. ama bir kız evlenince artık kocası ona abisindende babasındanda daha yakındır. biz böyle gördük. böyle öğrendik. şimdi sen bunuda yanlış anlıyacaksın. kız kardeşlerimiz başımızın tacı değerlilerimizdirler. ama en ufak tokattada gidip kocasından hesap sormaya hakkım yoktur. çünkü kocası ona benden daha yakındır. ve onun namusudur.
- +1 yıl
Ben daha fazla bisi demek istemiyorum söylenecek çok söz var ama eger ki karşılıklı anlaşma olursa konusmaktan yanayim. Ve beyfendi ironi demissiniz ironi oyle olmaz sözlük tanımını tekrardan okuyun isterseniz. Bir tokatta bavul toplanmaz ama elde opulmez. bu arada siz gelen kardesinizi eve yollayipta esine en azindan bir kez uyari yapmazsaniz tekrari yakin olacaktir. Kimin namusu oldugu degil size siginmasi onemli en azindan insan uyarir kocasini. Sık sık olduktan sonra uyari zaten fayda etmez.
- +1 yıl
@jelyboon işte bunu yapmayın bel altı vurupta konuşmaktan yanayım demeyin. sözlük anlamı öyle değilmişmiş. diyelimki ben yanlış kelime kullandım. ama ne demek isteidğimi anladınız. ben 4. seferdir yazıyorum. kadına el kaldıran insan kişiliği gelişmemiştir. ama sizde bir doktora görünün algı problemi var sizde ne demek istediğimi anlamıyorsunuz. karı koca arasına girilmez atalarımızda mı boş konuşmuş? babası abisi girebilir diye bir kaide mi var? diyelimki adam bir cahillik etti sevdiği eşini bir tartışmada sinirlendi bir tokat attı. sonra pişman olacak af dileyecek. ama kadın kalkıp abisine şikayet ediyor abiside gidip damada fırça atıp uyarıyor. peki bu onların arasını iyice soğutmaz mı? kin tohumları attırmaz mı? siz düz mantık konuşuyorsunuz derine inemiyorsunuz. o yüzden anlamıyorsunuz. siz tokat yiyince gidin boşanın ben kendi düşüncemi söylüyorum. o kadar.
- +1 yıl
@jelyboon malesefki beşinci kez belirtmek zorunda kalıyorum. KADINA EL KALDIRANIN KİŞİLİĞİ OTURMAMIŞTIR. kadınlarda kölemiz değilerdir. kadınsız erkek mutsuz erkektir. erkeksiz kadın mutsuz kadındır. ikisi birbiini tamamlarlar. fakat eşit değillerdir. kadınların ayrı vasıfları istekleri duyguları vardır. erkelerinki farklıdır. bu eşit olmadıklarını gösterir. eşit değiller demek kadın düşüktür anlamına gelmez aksine kadına kolaylıktır. benim kafa yapıma sahip olupta karısını öldüren kimsenin olduğunu sanmıyorum. ben ne dersem diyim siz beni kadın döven kadının hak edince dövülmesi gerektiğini sanan cahil ve kaba bir insan sanıyorsunuz. :)) o kadar korkutucumuyuz gerçekten?
- +1 yıl
gayette güzel oluyor hayatımız. ben boşandım ve de çok güzel bir hayat yaşıyorum. işim gücüm var, bir sürü isteyenim var kendi dengim içime sinen biriyle de evlenirim veya evlenmem. biz sizin hayat normlarınıza evlilik tapıcılığınıza uymak zorunda mıyız? ölüm var kalım var böyle cahil cahil konuşmayın.
- +1 yıl
O bir tokatinda arkasi tekme tokatla geliyor ve 1 mezardada son buluyor genelde:((
- +1 yıl
@limonluördek hanım efendi boşanmak ayıp veya günah değildir. hayırlısı böyleymiş kaderinizde bu varmış boşanmışsınız. ve gayette iyi durumda olabilirsiniz tabiki tekrar evlenebilirsiniz. ayrıca fikirlerime uymak zorundasınız diye bir şey demedim. herkes özgürdür.
@jelyboon biz bacımızı namusumuzu çok iyi koruruz. merak etmeyin. kimsede bugüne kadar ezmemiştir. ayrıca dövmek var dövmek var bacım yüzü gözü mor gelirse yanıma kocasını beter ederim. biz burada hafif bir tokattan bahsediyoruz. günümüzde kırlent atsa bile adam karısına ha sen bana vurdun diyip yaygara koparılıyor ben bu gibi şeylerden bahsediyorum. yuca kurmak o yuvayı kollamak kolay değildir. ve unutmayınki yuvayı dişi kuş yapar. erkekte bu konuda eksiktir işte. her neyse aklı selim olan beni anladı siz anlamasanızda olur. - +1 yıl
@MorKelebekk arkadaşım biz hayvanlaşmışlardan bahsetmiyoruz. biz normal insan ilşkilerinden bahsediyoruz. sanki hiç biriniz dayak yemiyorsunuz ya da analarınız yemedi ya da neneleriniz. ayıptır yani beni burada afaroz ediyorsunuz.
@jelyboon bu da sana gelsin provakator seni :) inşallah kocan böyle olur. :))
https://www.youtube.com/watch?v=CAhTUi2ruH4
En İyi Cevaplar
Ana tema güzel de, dövmek olmamış be tatlım. İnsan insanı döver mi be gülüm. Hele sana muhtaç, aciz, senin kahrını çeken, hizmetini gören, seninle gülüp seninle ağlayan, aynı yastığa baş koyan, çocuklarına analık yapan birine insan el kaldırmamalı. Allah bizi bu durumdan korusun, içimizdeki şiddet, zulum duygusunu bastırmamıza, merhamet, vicdan ve adalet duygumuzu arttırmamıza yardımcı olsun. Diğer konuda yani tahammül, sabır ve emek verme konusunda ise sana katılıyorum. Ama insanlar o kadar yozlaşmış, o kadar bencilleşmiş ki herkes ben ve benim hayatım, benim nutluluğum, benim isteklerim diyor da başka hiç birşeyi görmüyorlar. Tıpkı yok eden, tüketen, sömürn, öldüren günümüz tüketim toplumu gibi her bireyde kendi bedenine düşmüş bir asalak, parazit, mikrop gibi tüm insani dygu ve arzularını, vicdanını, merhametini, sevgisini hızla tüketip yok ediyor.
00 Yorumla
+1 yılnasil bir kafa yapin var canim senin insansin sonuçta sana el kaldiran bir yaratiğin elini öpmekten bahsediyosun babam kiymamis vurmamis elin adami vurcak uykusunda öldürüm öyle adami bence bu zihniyetten kurtul hicbir CANLl şiddeti haketmez bukadar ezik olmayin arkadas yazik ya vallahi üzülüyorum sizin gibilere.
30 Yorumla
Biraz daha abartı istersen! Kuma falan ne dersin onada sesin çıkmaz belki... Kocan olması haksızlığına göz yumacağım anlamına gelmiyor insanın ilk önce kendine saygısı olur hemen yuvanı dağıt en küçük şeyde denemez elbette ama seninki çok uç bir örnek gereksiz bir teslimiyet bana göre... Herkesin kendi yaşamı tabi.
21 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istediğim bu değil eic İ okursan biraz daha iyi anlayabilirsiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
+1 yılYa bir git kimsenin kimseyi dövmeye hakkı yok o babanın oğlu olacam anneme el kaldıracak onu ne yaparım sen biliyomusun?
Annenize hiç acımıyomusnn? Ben buradIa iken yemin ediyorum içim bir tuhaf oldu
Kocan seni haklı olduğun halde döverse sende onun elini öpersin öyle mi?
IQ testi yaptırdın mı daha hiç? Senin hiç gururun yok mu? diyecek laf bulamıyorum zaten senin gibi kadınlar yüzünden erkekler yani hemcinslerimin bazıları kendini bir şey sanıyolar
Onların siz dövmesine izin vermeyin polise şikayet ediniz böyle durumlarda.
Hiç bir kadın kocasından dayak yememeli aileyi kurtarmak dedin
İnsan ne için evlenir mutlu olmak için evlenir dayak yemek için evlenmez dayak'a katlanmamalı
Annene biraz olsun acımıyormusn?20 Yorumlaeğer adam psikopat bir tip değilse ailesine düşkün adam arada öfkesine yenik düşüp vuruyorsa çok aşırıya gitmiyorsa kadın bundan dolayı ayrılmamalı ben bir kere kadına el kaldırmak doğru değil dedim yanımda tanıdık bir bayan sanki sen dövmeyecektin hayır dedim peki annene kötü muamele yapsadamı dedimki o zaman iş değişir annemde sonuçta kadın kadınlar annelikle yücelmiş cennet annelerin altına sunulmuş annelik hasastır eşin annene küfrederse elini dahi kırarsın biz öyle demedik yani mesela bu yemeğin niye tuzu az diye dövülmez
00 YorumlaAnadolu kültüründen, islam toplumundan uzaklaşıp avrupa toplumuna benzeyen meyleden evliliklerin dini temeli olmadığı gibi, bu temelde ilerleyen evliliklerin bu şekilde diken üstünde bir seyri normaldir. Yani bahsettiginiz konuda bir ahlak meselesi var. Bu bir meseledir ve temelini dini yaşam tarzı ve allah korkusu oluşturur.
42 Yorumla- +1 yıl
18'i doldurunca evlenen çok var ama. Ekonomik durumu da iyi değilse çalışması da anlaşılabilir. Çok yadırgamamak lazım.
Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. "... Sonuçta o adam senin kocan evlendiysen iş bitmiştir..." bu cümleyi sen kurabiliyorsan kocan da "Sonuçta bu kadın benim eşim" diyebilmeli. İşte bu noktada saygı ve anlayış başlar. Bir tarafın üstünlüğünü veya olmuş bitmişliğini kabullenerek değil.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılee yani başka bir kadınla ilişkisi oluncada hemen celallenip, boşanma davası açıyorlar, ya adamın sana aşkı devam ediyorsa, sana saygısı sürüyorsa, sevgisi sürüyorsa, ne istersen yapıyorsa gidip başka bir kadınla zevk amaçlı ilişkiye girdiyse hatta genelde bir kaç yapmada bırakıyorlar ne gerek var yuva yıkmaya. Eğitimli medendi eşler var sorun etmiyorlar hatta doğal karşılıyorlar, birbirlerinden izin sitiyorlar ya da istemesine gerek yok kocamın genç kızların ondan hoşlanması normal diyorlar.
00 Yorumla
+1 yılbize ne bacım.
sen git kendine bir öküz bul onunla uğraş bizim onurumuz gururumuz var.
herkesin kendi seçimi kendi hayatı kimseye karışamazsın.
hele hele anneni örnek verip ahkam kesemezsin.
mesela ben de anne ve babamın boşanmasını isterdim o kadar kavga gürültü çıkıyor evde kolay şeyler mi bunlar.
evllik tapıcısı insanlarsınız hepiniz ama, elinizi taşın altına koyun desek hiç biriniz o öküzleri çekemezsiniz. Ancak laf sizin ki.
zaten yaşından de belli daha çok cahilsin.11 Yorumla1 kez kalkan el, her daim kalkar !
Ve nedense senin mantığında ki insanları anlamıyorum.
Adam eşini parayla iş gördüğü kadın için aldatır ve bazıları der ki, o kadın geçicidir sen eşine sahip çık.
Yahu adam uçkuruna sahip olmayıp gidip başkasıyla yatıyor, eşi bunu bildiği halde nasıl o insanla yine aynı yastığa baş koyabiliyor anlamıyorum.
Ve tahammül edemiyorum buna.11 Yorumla- +1 yıl
tşkler... bu arada yazdıkların çok doğru ve kesinlikle katılıyorum!
allah akıl fıkır versın, ıslah etsın.. akım derken bokum demek tamda bu olsa gerek... esseğin aklına karpuz kabugu dusuruyorsunuz sızın ıcın tek dılegım allah gonlunuze göre versın...
42 Yorumla
+1 yılBU KIZA DAYAKÇIII KOCAAA ARANIYORRRR :))))
offf bir bitmediniz bee :)) ilgi çekmek için gelip böyle yazıyorlar hangi kadın dayak yemek ister?
Neyse gazetelerin üçüncü sayfalarında koca cinayeti diye haberini de okuruz ilerde :D10 YorumlaÇocuk varsa sıkacak dişini reşit olana kadar, sonra boşayacak tabii ki. Tokat ne demek, tokat yiyenin özür dilemesi ne demek. İnsan onuru ve şerefi için yaşamalı ve asla gücün kölesi olmamalıdır.
10 Yorumlatebrikler...
bu zamanda bu düşünceniz süper
takdir etmek lazım siz ve sizin gibileri
boşanmalar çok artıyor sizin gibi düşünen fazla yokta onun için
ha bu arada kadına kalkan eller kırılsın
ben desteklemiyorum ama sizin düşüncenizi takdir ediyorum00 YorumlaBir kadinin kendini düşürdüğü son noktasin ya ne demek evlendiysen bitti. Evlendiyse adamda kadinda saygili olucak. Kendinle tipinle bagdasmayan bir söylemi ele almissin oynama
20 Yorumla
+1 yılerkek gücüne bağımlı, ezik kadının hali başka oluyo:)
21 Yorumla- +1 yıl
Kişilik & Karakter konusunda 899 cevap paylaştı. ya, sen kendine olan saygını yitirmişsin,
ya da sahte profil...
ikinci ihtimali, ilkine tercih ederim!20 Yorumlacok sımardı herkez ya bir özgürlüktür almıs basını gidiyor ne iffet kaldı nede yuvalarda huzur. Allah'a yönelip Allah'ın hükümleriyle hükmedilmedigi sürecede böyle devam edicek.
Allahu'alem10 Yorumla
+1 yılEşek olursan semer vuran çok olur diyeceğim alinacaksin onun için demiyeyim sen mazoşistsindir belki erkek adam dediğin kadin dövmez birde sucsuz olsamda demissin gerçi bu senin kararin sadece saygilar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 503 cevap paylaştı. Adam olan ne olursa olsun bayana vurmaz. Sen vurmaktan bahsediyorsun 2 lafa çekip gidenler var. O konuda tamamen katılıyorum. Ayrılık denen şey o kadar basit olmamalı.
00 Yorumla
+1 yılyok artık senin kendine saygın yok kendine gel ^^ kimse kimseye şiddet uygulayamaz hangi devirdeyiz
42 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
okudum eic de ayrı saçmalamış hangi koşulda ne şartta olursa olsa şiddet uygulamak hayvanlıktır kadına hakarettir ye tokadı otur aşağı neymiş evlilik harap olmasın geçin bu işleri
Bir kadının bunu söyleyebilmesi içimi acıttı doğrusu.. O kadar kadın cinayetinden sonra nasıl böyle konuşabiliyorsunuz?
10 YorumlaKonu kafama yatsada insan sevdigine el kaldirmaz kusura bakmayin helede hanimina zaten bir evliikte dayak isi varsa sevgide saygida biter
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 693 cevap paylaştı. Kadınlar malesef böyle onları ezdiren küfür edenleri severler acıyı seviyorlar yapacak bişey yok.
20 YorumlaTanri gonlune gore versin. Umarim gunde uc posta agzini burnunu kiran bir kocan olur, mutlu mesut yasar gidersiniz.
00 Yorumla
+1 yılErkek adam karısını dövebilir, ama yüzüne vurumaz ya da bir cisim ile , popo olayı vardır belki hoşuna bile gidebilir, ama dövme bu kadardır.
00 Yorumla
+1 yılKadını döven adam merhametten yoksundur. Yüz yıl çile çekeceğimi bilsem gene bir fiske vurmam. Ayrılır giderim. O lanet olasıların en acı sözde bile gözlerini açıp içine içine bakması bile yetiyor erkek olana. Kalpleri kırılmayagörsün yeter ki.
10 YorumlaSen varya sen eli opulucek kadinsin iste cennet senin ayaklarinin altinda bende evliyim hep senn gbi bir kadinim olsun istedim bizinkine birak vurmayi ote git desem surat asiyo cennet senin ayaginin altinda
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılHer Ne Olursa Olsun Kadına El Kalkmaz. Aldatıyorsa Boşar Adam. Olur Ama Kimsenin Kimseye Dayak Atma Hakkı Yoktur. Bunu Dini İslam Olan Bilir. Helalini Döven Olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılBende öyleyim haklı olduğum halde dovse, ben yine özür diler elini öperim erkeğimin
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ben justine. Senin gibi düşünüyorum. İnsanların erdemleri kiymetlidir. Aci çekmek erdemdir ve ayrıca beni öldürmeyen aci güçlendirir.
01 Yorumla- +1 yıl
acı çekmek özgürlükse
https://www.youtube.com/watch?v=djgp_Mt64eQ
+1 yılHayır olur mu öyle şey! Bana vuracak adam daha doğmadı.
( gözündeki morlukları saklamak için bin türlü makyaj yapıp öyle çıkıyor dışarı)10 YorumlaMantık olarak doğru olabilir. Bazı şeylere tahammül gösterirsin, dayanırsın ama dayak ne ya. Buna katlanmak mallıktan başka bir şey değil.
21 Yorumla
+1 yılBir kadına tekme atmak, sadece karnındaki çocuğun hakkıdır.
31 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılSenin bu düşüncelerinden dolayi Allah razi olsun bana da böyle eş nasip etsin diyeyim (ki ben döven biri degilim incitemem kimseyi )
00 Yorumla Kadınlar ALLAH ın emanetidir dövmek cok yanlış olur hele ki bu devirde herşey güzellikle :)
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılnerdee kaldı senn gibii kadınlar ablasıı banadaa böylesii denk gelsee çeşkee 3 ögün yemekk bir ton dayakk
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı. Yuva yıkma konusu tabi doğru da, tokat atmaya da ne hakkı var erkeğin? Hayvan mı eğitiyoruz?
10 Yorumlagözlerim faltaşı gibi açıldı böyle düşünün birine el kaldıracak kadar salak bir erkekte yoktur sanırım.
00 YorumlaVaya anasını yaa Clonlanması gereken bir insanın biliyomusun :DD Senin gibilerine ihtiyacımız var :DD
00 Yorumla
+1 yılbence senin tarzın bir intikam tarzı olurdu sanırım hissettirmeden hıncını alırdın bir şekilde diye düşünüyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının Sesi
https://youtu.be/6_PY21tGl3s00 YorumlaEvlenmeden once senle tanissaydim peşini birakmazdim inan helal olsun iste bu breeeee
00 YorumlaHer dayak atan kocanin arkasinda onu çildirtan bir kadin vardir..
00 Yorumlakardeşim fake olduğunu bu kadar belli etmeseydin iyi çocuktun aslında
10 Yorumlanamussuzluk harici dövmem kimseyi allah göstermesin de ozamanda öldürede bilirim. ama sözden anlamayana dayak neki
10 Yorumla
+1 yılZati kasinin sirtindan sopayi karnimdan sipayi eksik etmicen arkadas
00 YorumlaO dediğiniz cahiliye devrinde kalmıştır efendim.
Çağa ayak uyduralım lütfen.20 Yorumla
+1 yılBugün tokat yarın dayak sonrada bu iş uzar gider. Senin de zoruna gitmezmi?
00 YorumlaBen de mantik olarak senden farklı düşünmüyorum da kadini dövmek ne yaa
00 Yorumla
+1 yılMazoşist misin yavrım sen
41 Yorumla
+1 yılEşek olursan semer vuranın çok olur!
30 Yorumlasen ve senin gibiler klasik akapenin parayla pirinçle kömürle sadakayla tuttuğu misyonerlersiniz... uyuşturamıcaksınız medeni türk insanını
13 Yorumla- +1 yıl
Chpliyim. Uzaaa
- +1 yıl
anadolu çomarlarının kızları karıları bunlar.
Daha neler böyle düşünüyorsan yok artık diyorum.
30 Yorumla
+1 yıldayakçı, katil kocaları kışkırtma kızım
10 YorumlaSabri Bey n'apiyorsunuz? Evet bunu alalım dışarı.
00 Yorumla
+1 yılFarklı bir bakış açısı tabi :D
00 YorumlaYok Mu Sebib Gibi Biri Daha Bana Alalım :)
00 Yorumla
+1 yılSen oyle diyince aklima kakilmis ve itilmis geldi.
20 Yorumla
+1 yılSaçmalık biz erkeklerin kölesi deiliz
20 Yorumla
+1 yılHakaret tartışma falan olabilir de dayak işi nanay
00 Yorumlaşakaysa komik değilse daha komik
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem